Glad dag

Heei!

Ah, har vært så glad i dag . Eller er vel egentlig stort sett glad hele tiden, men i dag har vært en good dag. Haha, vet egentlig ikke hvorfor, men er bare noen dager hvor man våkner og bare har følsen av at dette blir en bra dag. Sikkert flere som skjenner seg igjen. 

Skoledagen i dag bare suste av gåre og etter skolen dor jeg hjem til kjendisen aka Ovidia. Vi bakte brownies og så på frustrerte fruer, haha standar da. Det begynte også og snø i dag, men det varte vel bare i ett minutt også stoppet det. Så ingenting la seg på bakken. Er egntlig glad for det er  ikke så gøy med snø for tidlig og i hvertfall ikke julesteminig . Det er rett og slett bare helt jævelig.

Nå skal jeg slappe helt av Mat&helse inleveringa er ferdig og det er fredag i morgen. Skal bli så utrolig godt med helg! Reiser på hytta i morgen rett etter skolen og kommer hjem ganske tidlig på lørdagen. Vi skal bare stenge den osv, men vi snakkes!

- Er du glad fortiden?

- Mathilde♥


  0 kommentarer på "Glad dag"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits