Minimalt med søvn

Heei!

Ble ikke noe mer blogging i går nei, men kvelden ble utrolig koselig. Det ble til at Ovidia også sov der og fire jenter i 180 seng med to dyner. Haha for og si det sånn det ble lite med søvn og utallige ganger man våknet med en annen person nesten oppå seg. Vi hadde det utrolig koselig da så det gjør egentlig ingen ting.

Vi våknet rund ellve også spise vi lang og god frokost også fikset vi oss osv. Jeg ble henta hos Thea kl ett siden jeg skulle til morfar. Etter det dro jeg hjem også kom chadia også jobbet vi med engelskprosjektet vi skal framføre i morgen. Nå sitter jeg og ser på pretty little liars og spiser taco. Måtte ha en lite avbrekk fra øvingen, men skal tilbake snart og håper virkelig dete går bra! Siden det teller på hele den muntlige karakteren i engelsk.

Speilbilder, men ser virkelig ikke bra ut nå. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

 


  2 kommentarer på "Minimalt med søvn"

Postet av: Ida - Kommenterer alltid tilbake!
idag har jeg slappet av!<3
28.10.2012, 19:28
URL: http://www.ilrsin.blogg.no
Postet av: SaraAlexandra.com
slappet av, ryddet og skrudd møbler :)

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits