Litt tidlig kanskje

Heei!

Er så utrolig mye bedre humør nå enn det jeg var i går. Haha, var nok mest irritert fordi jeg hadde vondt i hodet. Men nå er alt bedre, haha. På skolen i dag disikerte vi griseøyne og fyfaen det var helt sykt ekkelt, haha, men jeg klarte fagtisk og gjøre det da. Haha, følte dere trenkte og vite det. Vi hadde også praktisk prøve i Mat&helse og tror det gikk sånn helt greit. Haha tror ikke dere har så utrolig stor interesse av skole dagen min da. 

I slutten av siste time i dag begynte det og snø helt sykt mye og når jeg gikk hjem fikk jeg jeg julefølse faktisk. Så med en gang jeg kom hjem satte jeg og Ovidia oss ned meg julemusikk og kakao, haha kanskje litt tidlig med julemusikk og julefølse? Men jeg elsker julen så for meg gjør det egentlig ingen ting.

Kommer outfit senere i kveld, vi snakkes!

- Har du snø?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "Litt tidlig kanskje"

Postet av: Vyvy Thi Tran ♠
så flotte bilder! : )
06.11.2012, 20:15
URL: http://www.vthi.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits