Braid

Heei!

Da var det tirsdag, haha som dere sikkert vet. Trenkte jo egentlig ikke og nevne det, men Jaja, greit for dere som ikke vite hvilken dag det var. Haha nei uff kleint. Vi snakker heller om noe annet. Tirsdager er alltid en bra dag for meg vi starter sent,skolen går fort og vi har M&H. Så alt med denne dagen er entlig bra og det gjør jeg at jeg er så utrolig glad. Å som jeg skriver i hvert enste inlegg hver eneste tirsdag så er jeg ferdig med alle leksene, haha kødder ikke nevner det alltid. 

Vi starter jo sent på tirsdager og da har jeg alltid litt for god tid så jeg benyttet muligheten til og ta bloggbilder. Siden det er jo lyst da i motsetting til når jeg kommer hjem fra skolen. Det er jo også veldig lurt fordi da blir jo bildene mye finere og lysere. Kanskje noen jeg skal starte med hver tirsdag? Vi får se.

Sliter med å få kameraet til og fokusere. Må vel snart kjøpe meg selvutløser. Snart skal jeg på elevsamtale/utvilkings samtale. Hater det, haha vet egentlig ikke hvorfor men liker ikke selve situasjonen. Etter det skal jeg på IKEA så vi blogges i kveld en gang.

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "Braid"

Postet av: evisbevis
love<3
13.11.2012, 18:19
URL: http://evisbevis.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits