Endelig

Heei!

Kom nesten akuratt inn døra og det er grunnen til sen blogging. Endelig er det helg! Er så fantastisk godt og denne uka har vært så utrolig tung. Sliter helt sykt med og klare og ståopp også er det mørkt med en gang jeg kommer hjem. Det gir meg utrolig dårligblogg lyst og jeg blir så utrolig deprimert. Å motivasjonen til og finne noe fint og ha på seg er også helt borte. Åh som jeg elsker vintern! 

Dette gikk fra et ganske posetivt innlegg til et klage innlegg, haha skylder på at det er vinter og da blir jeg sur og når jeg er sur klager jeg mye. Skal vi prøve og snakke om noe posetivt nå? Haha hvorfor gidder jeg og spørre dere derer kan jo ikke svare meg en gang, haha. Dagen i dag har ikke vært sån super spennene heller, men her er noen bilder fra forje helg:
Fint, ahhah

Hahaha
Blir bare hjemme i kveld og slapper av er så utrolig sliten og trenger virkelig og slappe av nå. Vi snakkes!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥


  0 kommentarer på "Endelig"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits