Travel dag

Heei og god morgen!

I dag blir en litt travel dag så vet ikke om det blir noe mer blogging i dag. Kanskje ett mobilinnlegg eller no. Dagens planer er: Først kino med jentene vi sklal se twilight breaking dawn part 2. Er ikke sånn super fan av filmene, men jeg vil få med meg slutten så ja. Etter det blir det en skjapp tur hjemmom før jeg drar på bursdag til Thea. Jeg skal også sove der så det blir sikkert utrolig koselig.

Haha, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte dette, men jeg er sykt avhengi av og ha god tid. Så hadde planlagt og ha utrolig god tid i dag også tenkte jeg med min super smarte hjerne at halv to var 45 min unna kvart over tre og det var da jeg hadde tenkt til og dra hjemme fra. Så er jeg ferdig med og dusje, sminke meg osv og tror jeg skal dra om 20 min også ser jeg på klokka også er den halv ett. Så jeg har bomma med to timer. Haha er det mulig? Har i hvertfall helt sykt god tid for og si det sånn.Men nå må jeg gå, vi snakkes!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥


  2 kommentarer på "Travel dag"

Postet av: Victoria Venbakken
så kult bilde på veggen:)
24.11.2012, 14:04
URL: http://www.victoriavenbakken.blogg.no
Postet av: $¥£
Ville bare si at du har blitt veldig flink til å blogge etter pausen din i sommer! Stå på!
24.11.2012, 20:40

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits