6 desember

Heei!

Ble ikke blogging i går, haha fordi jeg tilbrakte tiden min på theater med klassen. Vi så Per Gynt, haha. Er vel ikke noe jeg ville se igjen og hele stykket var gentlig sykt rart. Det var en del sener som ikke var ment at man skulle le av, men de var rett og slett så utrolig rare at alle lo alikevel. Haha. Var sikkert ikke rart for alle de som så det, men haha.

Er så utrolig kaldt fortiden frysrer seriøst nesten hele tiden og å gå til skolen er helt forferdelig. Ok, overdriver sikkert litt, men det er veldig kaldt.  Etter skolen ble Thea med meg hjem en tur og med en gang vi kom inn døra tok jeg med meg kamera ut så jeg fikk ta noen bilder til dere mens lyset fortsatt var klart. Er så dumt at det blir mørkt så fort.
Virkelig det aller beste når det er så kaldt ute

Nå skal jeg øve til spansk tentamen(prøven) vi skal ha i morgen. Er virkelig ikke motivert til å verken øve eller lære spansk, haha skal ikke plage dere med problemene mine. Kommer outfit etter på så føld med. Vi snakkes!

- Er det kaldt der du bor?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "6 desember"

Postet av: Danian. Gutteblogger
det kjempe kalt ute kjempe fie bilder
06.12.2012, 17:38
URL: http://danian.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits