PERFEKT

Heei!

da var det endelig helg og det er alltid like godt. Er virkelig så lei av skolen så skulle helt hatt ferie i noen måneder nå. Vi har jo egentlig ikke skole neste uke siden da har vi jo arbeidsuke, Så det er så utrolig deilig og tenke på at vi egentlig bare en uke igjen før det er ferie.

Nå er jeg hos Thea og jeg skal sove her i natt. Det er også grunnen til at jeg blogger så sent fordi jeg ikke har prioritert det før nå. Noen bilder fra vår ganske perfekte kosekveld. Er så utrolig skjelden vi bare sitter og koser oss med godteri osv. Så det var utrolig deilig og ha en sånn kved for en gangs skyld.


Utrolig dårlig blogging i dag, meni morgen skal jeg prøve og få både outfit, bilder fra dagen++ så staser å en bra bloggdag i morgen! Vi snakkes!

-Hva har du gjort i kveld?

- Mathilde♥

 


  2 kommentarer på "PERFEKT"

Postet av: Danian. Gutteblogger
kjempe fine biklder
07.12.2012, 21:27
URL: http://danian.blogg.no
Postet av: Kaja
Jeg har vært alene hjemme i hele går, og har funnet ut at jeg kanskje har øre-verk i dag :'( :'P I dag skal jeg bake pepperkaker (^.^) Jippi <33 Kjempe fine bilder, forresten ! Håper du kommenterer eller sender melding tilbake <3

-Kaja ♥♥
08.12.2012, 12:38

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits