Utslitt
Heei! Ble helt forferdelige bilder, men orker ikke ta bra bilder+at jeg ser helt jævelig ut. Overdriver kanskje litt, men orker ikke ta "fine" bilder av meg selv når jeg er så sliten som jeg er nå.

Denne uka har vi arbeidsuke og i dag er det mandag som vil si dag 1 av arbeidsuka og jeg er utslitt allerede. Jobber i barnehage og seks timer med klengete barn over deg er utrolig slitsomt. Angrer egentlig på valget, men litt koselig er det da. Skal prøve og få til bedre blogging i morgen, men gidder ikke og "pynte" meg denne uka her så derfor vil de si ikke så utrolig fine bilder av meg denne uka, men skal prøve så godt jeg kan. Tror jeg drar rett hjem etter jobb i morgen så da får vi se om det ikke blir litt bedre blogging. Satser på det i hvertfall. Tror jeg snart må legge meg er så utrolig trøtt, men vi snakkes i morgen da!

- Har du hatt arbeidsuke?

- Mathilde♥


  2 kommentarer på "Utslitt"

Postet av: evisbevis
pen du er<3
10.12.2012, 22:18
URL: http://evisbevis.blogg.no
Postet av: <3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering
jepp for lenge siden:-)
10.12.2012, 22:23
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits