Unnskyldinger

Heei!

Ja jeg blogger utrolig dårlig for tiden og unnskyldningene mine er også utrolig dårlige. Denne gangen har jeg rett og slett bare vært for lat at jeg ikke har giddet å blogge. Skal i hvertfall ha som nyttårsforsett at jeg skal bli flinkere til og prioritere bloggen. Har ikke skjedd så veldig mye siden sist. Er bare ferdig med arbeidsuka noe som er utrolig godt ble helt utrolig sliten av å jobbe i barnehage. 

På fredag var jeg først i bursdag og etter det sov jeg hos Thea og på lørdag dro vi til byen for og handle julegaver med Erle og Ovidia og vi hadde vi planlagt at vi skulle ha utrolig god tid på å fikse oss, men så dumme som vi er bestemte vi oss for å se en episode av pretty little liars før vi skulle fikse oss også plutselig fikk vi veldig dårlig tid. Men det gikk bra og jeg fikk kjøpt litt julegaver mangler fortsatt noen, haha sent ute. Noen bilder fra helgen:

 

Etter det dro vi til Therese for å bake pepperkaker og der klarte jeg og glemme kamera mitt så derfor er det Iphone bilder. Skal få det igjen i morgen da. Vi snakkes!

- Hva har du gjort denne helgen?

- Mathilde♥


  0 kommentarer på "Unnskyldinger"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits