JULEFERIE

 

Heei!

Utrolig sløv blogger jeg har vært den siste tiden, men har vært veldig forkjøla de siste dagene og da har jeg vart så trøtt når jeg har kommet hjem har jeg bare har ligget på sofaen. Er egentlig ikke noe bra unnskyldning, men har rett og slett ikke hatt overskudd til det.


Men over til noe annet, vi fikk jule ferie i dag. Åh, er så utrolig deilig og tenke på. Sove lenge, kose seg, spise masse godteri og julaften. Gleder meg masse til å kose meg med familie og venner framover. Etter skolen ble Thea med meg hjem og litt etter på kom Therese. Vi har vel egentlig bare slappet av og spist godteri osv.

Skal blogge mye bedre i juleferien og gleder meg masse, skal også få nytt design i dag eller i morgen noe jeg gleder meg veldig til. Er så lei av det jeg har nå. Er fortsatt forskjøla, så skal bare slappe av resten av kvelden, vi snakkes!

- Har du også fått juleferie i dag?

- Mathilde♥

 


  0 kommentarer på "JULEFERIE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits