3 dager igjen til jul

Heei!

Haha, er det bare jeg som sitter og ler av alle statusene på facebok? Haha, er så morsomt at noen faktisk er så redde. Verden går ikke under og vi trenger ikke tusen statuser på facebook om at duoverlevde eller at du er drit redd! Selv om mange av de som skriver statusene ikke tror på det er det allikevel utrolig irriterende og lese det, men haha folk får lov til på skrive hva de vil. Jeg syns bare det er utrolig morsomt.

Våknet til helt tomt hus i dag morrest. Er så utrolig deilig å våkne og være alene.  Så jeg tente opp i peisen, dusjet, lagde meg frokost og satte meg ned i sofaen og så på tv samtidig som jeg sminket meg.  Er så fantastisk herlig med ferie og selv om dette er første ferie dag gruer jeg meg allerede til første skole dag. Er heldigvis over en uke til jeg skal tilbake til skolen.

Nå sitter jeg og hører på julemusikk og tar livet helt med ro. Drar snart ned til byen med Erle og Thea. Fordi Erle mangler fortsatt noen julegaver også er det jo så koselig i byen for tiden. Vi snakkes senere!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

 

 


  1 kommentarer på "3 dager igjen til jul"

Postet av: anjamarie
skal være med venner :-)
21.12.2012, 17:45
URL: http://amoh.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits