Gossip girl

Heei!

Sorry for sen oppdatering men har ikke hatt tid før nå. Eller har hatt tid, men har en uvane med at jeg først må slappe av litt og spise osv før jeg gidder å blogge. I dag var jeg først i byen med mamma for og finne sko til nyttårsaften, men med min flaks og mine små føtter fant jeg så klart ikke sko. Det har jo vært jul og det er jo nyttårsaften om to dager så da var de veldig få sko igjen. Er så sykt irriterende at jeg har små føtter. Når jeg kom hjem fra byen møtte jeg Julia og jeg og hun møtes nesten aldri uten om skolen så vi gikk rund og snakket om alt mulig. Var utrolig koselig.

Nå har jeg tatt på meg joggebuksa og kosesokkene og har tent lys og lat meg under dyna for og se Gossip girl. Haha har blitt hekta tror jeg har sett en sesong på 4 dager eller noe.
Nå skal jeg fortsette å se på Gossip girl også får vi heller snakkes senere!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥


  2 kommentarer på "Gossip girl"

Postet av: sminkedokka997
Kos deg! Elsker gossip girl :)
29.12.2012, 20:11
URL: http://sminkedokka997.blogg.no
Postet av: Lina Kamil
ELSKER GOSSIP GIRL!
30.12.2012, 14:21
URL: http://linakamil.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits