casual saturday

Heei!

Hadde en utrolig koselig kveld sammen med jentene mine i går. Og selv om vi møtes ofte på skolen osv er det ikke så veldig ofte at vi alle er sammen bare oss g bare snakker osv. Vi snakket vel så si hele natten og vi la oss vel ikke før kl var fem.  Jeg har virkelig verdens beste venner og de er så utrolig herlige alle sammen. Er så utrolig takknemlig for at jeg har noen som den som alltid er der for meg uansett hva. I og med at vi sovnet fem ble det ikke så veldig mye søvn så satser på at jeg klarer og sovne tidlig i kveld så jeg slipper og være så utrolig trøtt i morgen.

I dag har vi bare slappet av akkurat som jeg nesten alltid gjør hver søndag g har faktisk tilbrakt hele dagen i pysj så har ikke akkurat noen super fine bilder og vise dere, men jaja.Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "casual saturday"

Postet av: elisehaa
øvd på tentamen :-D
07.01.2013, 20:11
URL: http://elisehaa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits