Turist i egen by

Heei!

Ble sen oppdatering i dag men har vært i byen i flere timer og kom hjem for ca en time siden og jeg måtte spise og gjøre lekser først. Dette har faktisk vært en utrolig bra dag og det er mandag og mandag er aldri en bra dag. Jeg hadde bare en time på skolen også dro jeg til byen og shoppet osv. Men herregud er det mulig og bli mer turist i sin egen by? Tro vi brukte over en time for og finne en butikk og det bare fordi vi tok verdens største omvei, haha. Har i hvertfall hatt en super dag og jeg tok faktisk med meg kameraet på skolen i dag siden jeg viste jeg ikke skulle være hjemme etter skolen også ville jeg ha noen fine bilder til bloggen. Er faktisk veldig smart siden jeg nesten aldri er hjemme etter skolen.

 Se så fine portrettbilder det ble ute, haha elsker virkelig den nye linsa mi. Nå skal jeg dusje, skifte på senga og legge meg under dyna og se noen episoder av Gossip Girl før jeg tar kvelden. Skal prøve og legge meg tidlig hver dag denne uken, hater virkelig og gå rundt og være trøtt. Vi snakkes!

- Hvordan har din mandag vært?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "Turist i egen by"

Postet av: Ovidia
I was ugly as fuck 👌
07.01.2013, 21:55

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits