90210

Heei!

Beklager for sen oppdatering, men har ikke hatt tid før nå. Skjer egentlig ikke så mye for tiden, men jeg er så si alltid med noen etter skolen og da kommer jeg som regel litt senere hjem og ta tar det litt tid før jeg får blogget. Men jeg   gidder ikke legge bort hele det sosiale livet mitt bare for bloggen, men jeg skal prøve så godt jeg kan og når jeg har tid skal jeg få forhåndskrevet noen innlegg til dere så det blir litt mer variasjon. Akkurat nå har jeg tent stearinlys og slukket lyset og nå sitter jeg og spiser og ser på 90210. Jeg må alltid se på serier før jeg legger meg, haha eller har vært sånn veldig i det siste da.

 Nå skal jeg se noen episoder til før jeg tar kvelden. Har som mål å legge meg tidlig hver kveld denne uken og hittil går det ganske greit hater og være trøtt hele dagen og om vinteren blir jeg ekstra sliten og trøtt og da trenger jeg mye mer søvn. Men vi snakkes senere!

 - Mathilde♥


  1 kommentarer på "90210"

Postet av: Danian. Gutteblogger
Det er kos å se på derier da
09.01.2013, 21:31
URL: http://danian.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits