Kosekveld

Heei!

Kanskje litt sent å skrive kveld i overskriften, men jeg gadd ikke blogge kl halv ett på natta heler fordi det var fors da jeg hadde tid. Og der er jo ikke sånn utrolig bra blogg tid heller så jeg bestemte meg heller for å droppe og blogge i går og gjør det heller i dag. I natt sov jeg hos Ovidia og etter at vi hadde vært ute en tur tok vi av oss all sminken, tok på oss koseklærne, tente masse stearinlys og satte oss ned for å spise godteri og se på film. Det var veldig koselig selv g vi begge var så sykt trøtte at vi sovnet flere ganger under filmen. Tok noen bilder til dere av vår koselige kveld da:

I dag skal vi møte Augusta og det er i hvertfall sykt lenge siden og det er noe jeg gleder meg veldig til det i hvertfall.  Etter det tror jeg vi skal møte noen andre er ikke helt sikker enda, men nå skal vi snart dra så vi snakkes senere i dag!

 - Hva skal du i dag?

- Mathilde♥


  0 kommentarer på "Kosekveld"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits