Today's crib

Heei!

Bare jeg som føler at denne helgen har gått utrolig fort? Føles som om det var fredag i går jo, men nå er det i hvertfall søndag og som så si alle søndager tilbringer jeg dagen i joggebukse, null sminke og med serier.  Denne skole uka her kommer til å bli utrolig deilig siden vi har prosjekt uke om helse osv. Får vite litt mer hva vi skal gjøre i morgen så kan sikkert forklare litt bedre da.

I natt sov Ovidia hos meg og vi var en liten tur til Erle på kvelden før vi dro hjem til meg og satte oss ned med godteri og film. Overnattinger hvor man bare slapper av og ser på film er alltid like koselige.
Ja her skal jeg tilbringe hele dagen min, åh søndager ♥
 Føler bloggen min er utrolig kjedelig og ensformig for tiden så da lurte jeg på om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om. Vil jo gjerne blogge om noe som er interessant og ikke bare hva jeg gjør hele tiden.

- Tips til hva jeg kan blogge om?

- Mathilde♥


  3 kommentarer på "Today's crib"

Postet av: Camilla
Ja, helgen har gått utrolig fort! Veldig fine bilder<33
13.01.2013, 17:15
URL: http://miip.blogg.no
Postet av: Danian. Gutteblogger
Lykke til med prosjekt uken dette klarerdu vettu
13.01.2013, 17:16
URL: http://danian.blogg.no
Postet av: Anonym
Du kan blogge om hvordan du ble venn med dine nermeste, må gjøre video, dine favoritt serier, sanger, filmer. Morning routine bilder av huse ditt inne... :)
13.01.2013, 18:14

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits