I'm back

Heei!

Som dere sikker forstår ut ifra overskriften er jeg tilbake fra min lille bloggpause. Har ikke akkurat gjort så veldig mye siden torsdag. Har vel bare vært på skolen osv. I går fikk vi forresten karakterkortet og jeg fikk 4,7. Haha, ble så glad når jeg regnet ut snittet og jeg har gått opp 0,4 fra i fjor og det er ne jeg ble veldig fornøyd med.

I dag har jeg ligget og sløvet i senga meg Gossip Girl og pizza til frokost.  Veldig sundt star på dagen må jeg si. Jeg har også ryddet klesskapet mitt noe jeg har sagt til meg selv at jeg skulle ha fått gjort i over en måned nå. Har liksom alltid klar og funnet på en unnskyldning eller noe annet jeg har valgt å prioritere.

Nå har jeg akkurat sminket meg og skal snart begynne å kle på meg. I dag skal jeg på dinner date med jentene på Friday?s. Tar med meg kamera så satser på bilder fra dagen og dagens outfit til dere.  Vi snakkes!

 - Hva skal du i dag?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "I'm back"

Postet av: Ida - Kommenterer alltid tilbake!
Så bra ;)
19.01.2013, 17:20
URL: http://www.ilrsin.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits