Tryvann

Heei!

I dag har jeg vært på Tryvann med Ovidia og Thea. Det var utrolig gøy, men samtidig veldig kaldt. Skjønner ikke hva det er, men alltid når jeg står på slalåm får jeg så sykt kalde fingere og det er så jævlig ubehagelig. Selv om jeg har sykt varme hansker klarer jeg alltid å bli sykt kald. Hadde egentlig tenkt til å blogge før jeg dro, men tiden bare løp fra meg så da tenkte hadde jeg rett og slett ikke tid. Hadde ikke vært så utrolig spennende innlegg heller.  

Dette var første turen i år og så klart måtte vi ha litt uflaks. Med en gang vi kommer til t-banen så hadde banen vi skulle ta akkurat gått så vi måtte stå og vente i 14 minutter og å vente på t-bane, buss osv når det er kaldt det er seriøst ikke gøy. Så når vi kommer fram hadde flinke Mathilde strammet slalåmskoene sine for stramt så jeg fikk ikke blod til foten min så jeg holdt på å besvime. Haha, herregud når jeg skriver dette høres det helt utrolig dumt ut. Så bestemmer vi oss for å ta en bakke i skogen og der var de så klart masse is så Ovidia klaret og falle og slå halebeinet sitt. Vi brukte en halv time på og komme oss ut av den skogen og de samme folkene rakk og passere oss to-tre ganger før vi kom oss ut derfra. Så dette var vår dag på Tryvann.


Thea, Ovidia og meg

Meg, Ovidia og Thea
Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og lade opp til en ny uke. I morgen har vi danseoppvisning i gymmen, haha og danser vår ser mildt sagt helt jævlig ut. Jaja, vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥


  0 kommentarer på "Tryvann"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits