PRESSET OM Å FÅ DRØMMEKROPPEN

Hovedfokuset i innlegget går på hva jenter tenker på. Selv om mange gutter tenker/føler det samme.

Vi Jenter tenker veldig mye på hvordan vi MÅ se ut og dette er noe som så si en hver jente tenker på hver dag. Og om du så ikke tenker på det hver dag ser du det. Uansett om det bare er en reklame for undertøy ser du allikevel en dame med ren fin glatt hud, en fin brunfarge og en trent kropp.  Alle jenter har noe de vil forandre på ved kroppen sin noen har flere ting enn andre. Vi vil alle få den «perfekte» kroppen og i det siste har det vært sykt stort sunnhetspress på de fleste blogger. Det er ikke ett bevisst press som bloggerne velger å lage, men du blir allikevel påvirket til å være sunn. Så si alle bloggerne blogger om at de spiser sundt og trener.  Alle bloggerne skriver alltid hvis de har trent eller har spist spiser sundt, men får vi noen gang vite om de har spist sjokolade og bare ligget på sofaen hele dagen? Nei, det er fordi de velger og ikke skrive om alt det usunne de spiser og heller fokusere på det sunne. Så om du føler at hvis du spiser litt sjokolade så kan du ikke bli like sund og vakker som bloggeren er det feil. De viser bare det overfladiske av alt de spiser og trener.   De fleste jenter strever etter å oppnå idealkroppen eller den såkalte perfekte kroppen. Vi bruker masse penger på å være medlemmer på treningssenter og på proteinpulver så vi kan bygge muskler for og så oppnå en fin og fit kropp.  Idealkroppen i dag skal være veltrent, slank og samtidig skal du ha former. For mange er dette er uoppnåelig ideal og uansett hvor mye man trener er det svert få som blir 100 % fornøyd med kroppen sin. Så er det egentlig vits og streve og stresse for og oppnå en fin kropp til sommeren 2013? Jeg syns at alle burde føle seg vel med sin egen kropp så litt trening kan vel ikke skade. Men att kroppspresset er så stort at jenter ned i 13 årsalderen skal få drømmekroppen blir helt feil. Du er jo ikke ferdig i puberteten en gang så du kan ikke på noen som helst måte få drømmekroppen så tidlig.Så min konklusjon på dette er at du kan trene og spise sundt så lenge det ikke blir på feil måte. For hvis du trener og trener for å få drømmekroppen kan de til slutt bli helt feil. I hvertfall når du er i puberteten fordi da får jenter mer fett rund mage og lår og det er nesten umulig og trene bort. Så hvis ikke man får det bort blir man jo mer desperat fordi man ikke tror treningen funker og da kan man utvikle spiseforstyrrelser osv. Jeg er også opptatt av å trene og spise sund og vil også få en fin kropp, men det er så sykt at vi er så utrolig opptatt av det. Så tren for at du skal føle deg bra ikke fordi du skal få en fin kropp. Spis sundt fordi du det er bra for det ikke for å gå ned i vekt.  Det fins ingen fasit på hva som er perfekt så prøv heller og finne det perfekte i deg å jobb med å få det fram.

- Hva er din mening om dette?

- Mathilde♥


  6 kommentarer på "PRESSET OM Å FÅ DRØMMEKROPPEN"

Postet av: Tonje Bøckmann Amundsen
Veldig bra skrevet :)
31.01.2013, 19:09
URL: http://tonjeamundsen97.blogg.no
Postet av: Hilding
Nydelig blogg du har :)
31.01.2013, 19:11
URL: http://bit.ly/YiGgp3
Postet av: Marthe K. Halvorsen
Kjempe fint skrevet. Det er utrolig hvordan samfunnet har blitt på akkurat dette. Men spiser man riktig, og trener selfølgelig og gjør dette til en VANE, en livsstil - så tenker jeg at det ikke blir noe press på en selv. Jeg holder på nå, og jeg føler dette ikke er noe press, det er noe jeg selv vil.
31.01.2013, 19:16
Postet av: Silje Elisabeth
Enig ! :)
31.01.2013, 19:21
URL: http://siljelisabeth.blogg.no
Postet av: pearl85
Gode points du har der!!!Viktig det du sier :)
31.01.2013, 19:47
URL: http://pearl85.blogg.no/
Postet av: Jumath
Fin blogg! :-D
31.01.2013, 22:28
URL: http://jumath.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits