TYPISK MEG

Heei! Ble litt dårlig oppdatering både i går og i dag, men er ikke alltid jeg har humøret eller overskuddet til å blogge så da blir det sånn noen ganger. Skal prøve å skjerpe meg. I dag våknet jeg opp til tidens største mindfuck og viste ikke hvor jeg var, hvor mye klokka var eller hvilken dag det var. Det er faktisk en utrolig ekkel følelse de få sekundene det varer og utrolig skuffende når man tror det er lørdag og finner ut at det er tirsdag.

I dag var det vinteraktivitets dag på skolen hvor man kunne velge mellom forskjellige aktiviteter blant annet Slalåm og langrenn og siden jeg hverken klarer å gå eller forstå hvordan langrenn fungerer valgte jeg slalåm. Haha og som alltid klarer ett eller annet å skje med meg så i dag klarte jeg å miste skien min når jeg satt i stolheisen. Ikke at det var så utrolig stressende for meg siden jeg fikk mine to gode venner Thea og Ovidia til å hente den for meg. Haha, hva skulle jeg gjort uten dere?Nå sitter jeg i senga og gjør det jeg alltid gjør på denne tiden av døgnet. Jeg spiser mat og ser Gossip Girl, haha helt sykt hvor standar dette her har blitt. 

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥


  3 kommentarer på "TYPISK MEG"

Postet av: Amanda
Så gøy! Har vært på skitrening :-)
05.02.2013, 21:10
URL: http://mnd.blogg.no
Postet av: Stefine Marie - Fotografi
Idag har jeg bare lest på en prøve jeg skal ha imorgen :)
05.02.2013, 21:25
URL: http://stefine.blogg.no
Postet av: <3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering
så gøy!
05.02.2013, 21:47
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits