Allting blir mycket finare på svenska

Heei! Haha må si jeg er veldig kreativ når det kommer til overskrifter, men det høres mye bedre ut det en om jeg hadde skrevet allting blir så mye finere på svensk. Ja nok om meg og svensk. Eller hele bloggen handler jo om meg da, men skal slutte å snakke om svensk.

Kom hjem fra skolen for rundt to timer siden og til nå har jeg spist, gjort lekser og sett på Gosspi Girl og snart skal jeg på komf kurs, veldig spennende og innholdsrik dag for å si det sånn. Har ikke skjedd så veldig mye på skolen heller hadde en matte prøve som ikke gikk så veldig bra også var vi på sånn konsert greie og det hørte vi en man som stod og skrek samisk eller noe sånt i en time som sikkert gjorde sånn at halve salen fikk vondt i hode.En ting som virkelig er irriterende med å blogge er at du ikke kan komme hjem fra skolen sette opp håret i dott og ta på deg koseklær du må liksom ta bilder til bloggen, eller du må ikke men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Haha, men nå skal jeg snart dra også får vi snakkes senere! Har en RLE prøve jeg må pugge til så får se om jeg får til ett innlegg til.


  0 kommentarer på "Allting blir mycket finare på svenska"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits