Lørdags morgen

 Heei! Tror jeg ikke gidder å skrive et langt innlegg om hvorfor jeg ikke har blogget, men kan vel si at noen dager er bedre en andre og når jeg har en dårlig dag føler jeg ikke alltid for å blogge selv om jeg egentlig burde prioritere det mye mer en det jeg gjør. Nå er det jo bare en uke til vinterferie og da håper jeg at jeg får blogget bra og variert til dere.

I dag skal jeg være med Ovidia vet ikke hva vi skal gjøre enda. Jeg håper jeg kan få tatt noen nye header bilder fordi jeg er syk lei av den jeg har nå. Min lørdags morgen har så langt bestått av at jeg har dusjet, spist, sett Gossip Girl og sminket meg. Elsker dager hvor jeg har godt tid.

 

Haha, ansiktsuttrykket mitt på første bildeMøter vel Ovidia om en times tid også satser jeg på at vi får tatt noen fine bilder og hvis jeg gidder kanskje jeg tar outfit bilder til  dere. Kommer helt an på om jeg har på meg noe spesielt og vise fram da, men vi snakkes senere da!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥


  0 kommentarer på "Lørdags morgen"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits