TING ER IKKE ALLTID LIKE LETT

Heei! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte eller hva jeg skal si. Fordi hvert innlegg jeg skriver fortiden starter med en dårlig unnskyldning på hvorfor jeg ikke har blogget.  Eller unnskyldningen jeg snakker om på bloggen er dårlig, men den egentlige grunnen er vel ok nok til at jeg har tatt noen dager fri. Egentlig burde jeg tatt meg bloggfri i noen uker så det ikke var sånn her hele tiden, men jeg klarer ikke. Jeg elsker å blogge og selv om jeg ikke har verdens største antall med lesere syns jeg allikevel det er kjempe morsomt og noe jeg liker å bruke tid på.  Så framover vil jeg blogge de dagene jeg føler for det og de dagene jeg har overskudd til og sette opp kamerastativet, knipse bilder av meg selv og sette meg ned å skrive om mat og Gossip Girl.
Har egentlig planlagt blogging for hele uken har til og med en videoblogg på lager, men jeg har ikke orket å sette meg ned på pcen for å laste den opp eller ta bilder av meg selv. Har rett og slett ikke overskudd og denne uka har egentlig vært helt jævelig. Alle dagene har gått i surr og tankene jeg vanligvis tenker på en gang i blandt har nå vært i hodet mitt konstant hele uka.Gleder meg så sykt til å ta ferie nå og håper at etter vinterferien har jeg masse med blogglyst og overskudd.  Jeg staser på at jeg har overskudd til å blogge i morgen, eller jeg skal ha overskudd i morgen fordi da skal jeg feire bursdagen min og da får jeg sikkert slengt inn ett innlegg før gjestene kommer. Vi blogges vel i morgen.

- Mathilde♥

 


  0 kommentarer på "TING ER IKKE ALLTID LIKE LETT"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits