Vellykket kveld

Heei! Fikk ikke tid til å blogge i går beklager for det. Jeg hadde i hvertfall en utrolig bra kveld i går med verdens herligste jenter. Kan ikke komme på noe som manglet. Bilder fra bursdagen kommer senere i dag. Ble ikke så veldig mange brukbare bilder da, menmen.

I dag stod jeg opp til tomt hus siden resten av familien har reist på hytta.  Å så utrolig hytte glad som jeg er valgte jeg og bli hjemme.  Nå er det vinterferie som vil si en hel uke uten, lekser stress og bare blogging om skole. Gleder meg så sykt til og bare slappe av og bruke masse tid på de menneskene som betyr mest for meg.Erle er her nå og senere skal vi møte Julia. Vet ikke helt hva vi finner på, men noe blir det vel. Jeg skal i hvertfall sove hos Erle i kveld. Vi snakkes senere!

- Hva gjorde du i går?

- Mathilde♥


  0 kommentarer på "Vellykket kveld"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits