Rørosmartnan

Heei! I dag startet dagen også med at jeg ble vekt, men ikke likte tidlig som i går og beskjeden var ikke at det var -24, men at det var frokost, og siden jeg er så gald i mat ble dagen mye bedre med en gang. Haha, for og si det sånn tror det er en grunn for at jeg heter Mathilde. For dere som ikke skjønte hva jeg mente med det så har jeg MAT i navnet mitt og jeg liker mat. Ok, skal slutte å snakke(skrive?) om mat.

Nå går vi over til det jeg egentlig skulle blogge om det utrolig spennende jeg gjorde i dag. Jo jeg gjorde så mye som å gå rundt i lillelille(ja, jeg velger å skrive lillelille fordi det ikke er større en Oslo city) Røros sentrum i hele dag og sett i boder osv. Siden det er Rørosmartnan ikke at jeg helt vet hvorfor de har det eller helt hva de går ut på, men det er i hvertfall masse boder rundt om kring og de selger masse forskjellig.  De selger alt fra billige jalla ting til sokker, ull og mat.  Så jeg har ikke kjøpt noe annet en mat og det blir litt vanskelig å vise til dere siden alt er spist opp. Ok, Mathilde slutt å være så sykt useriøst nå. Som dere sikkert har skjønt ut i fra dette uinteressange innlegget så har ikke dagen min vart fult så spennende, men jeg tok i hvertfall noen bilder til dere da.  

Glemte helt og ta bilder av maten min, så ble helder tallerkenen min (og for dere spesielt interesserte spiste jeg pizza) 

 

I morgen drar vi tilbake til oslo skal forhåndspublisere ett innlegg også satser vi på at jeg får blogget når jeg kommer hjem. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "Rørosmartnan"

Postet av: <3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering
fotografert :-)
21.02.2013, 21:51
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits