Mi chicas

Heei! Åh, livet begynner endelig å bli bedre. Eller jeg er mye gladere hver dag nå en det jeg var før. Alt skyldes vel egentlig bare det at det har begynt å bli litt varmere, vi har fått sol og best av alt snøen har begynt å gå bort. Gleder meg helt sykt til jeg slipper og ta på meg vinterjakke hver gang jeg går ut døra. Alt blir liksom så utrolig mye bedre når det blir vår/sommer. Du får masse med blogglyst, bildene dine blir finere og man ser mye lysere på absolutt alt.

I dag har jeg vært med Ovidia og Therese etter skolen. Å vi har gjort lekser, snakker og selvfølgelig laget mat, eller vet ikke om jeg kan kalle smoothie og popcorn mat da.

Hadde med meg kamera på skolen siden jeg viste at jeg ikke kom til å dra hjem etter skolen og når jeg kommer hjem på kvelden da er det for mørkt og da blir det ikke fine bilder. Har også fått tatt outfit bilder så de kommer senere. 

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥


  1 kommentarer på "Mi chicas"

Postet av: <3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering
herlig da:)
26.02.2013, 19:13
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits