Blogger jeg leser


♥HAAWTANNAIS♥

♥BETINABF.BLGG.NO♥

♥ANDREABADENDYCK.BLOGG.NO♥

♥L0VE.BLOGG.NO♥

♥MATHOLCK.BLOGG.NO♥

♥AURORAMOHN.BLOGG.NO♥

Dette er de bloggene jeg må innom hver dag+de jeg kjenner da. Er også noen blogger jeg er innom en gang i blandt, men som sagt det er disse bloggene jeg leser fast.

- Hvilke blogger leser du?

- Mathilde♥

NYX COSMETICS / FELT TIP EYELINER

Dipliner er noe jeg har vært avhengig av en stund nå. Jeg syns at øynene og sminken generelt blir mye, mye finere. Så jeg er så klart avhengig av og ha en dipliner som funker bra og sitter hele dagen. Før brukte jeg H&M sin og syns den funket helt greit. Den forsvant litt utover dagen og når den ble tom for rundt to uker siden og jeg trengte ny kjøpte jeg denne. Den er fra NYX og heter felt tip eyliner.Den funker fantastisk bra og holder hele dagen. Den har også en super tynn tupp så du får perfekt tynn strek. Jeg er så fornøyd og ville egentlig bare tipse alle der ute som er på utkikk etter en bra dipliner om denne. Den er også veldig billig etter min mening og du får kjøpt den HER. ( de har bare brun igjen da)

- Har du en dipliner og anbefale?

- Mathilde♥

Mine renseprodukter

Heei!

Kan bare si med en gang at disse produktene får du ikke kjøpt på coverbrands osv disse må du kjøpe i butikker som selger dermalogica produkter eller på dermalogica.no. I dette innlegget tenkte jeg å vise dere rense produktene jeg bruker og alle produktene er fra dermalogica eller noe av det er fra dermalogica sitt eget merke som er rettet mot ungdom eller ungdoms hud da. Disse produktene bruker jeg bare til og rense huden har tenkt til og vise dere hva jeg bruker på kviser etc senere.
1.Denne bruker jeg til å ta av sminken og i tillegg til og ta av sminken renser denne også huden din. Dette funker utrolig bra til meg. Den er heller ikke så veldig stekt for huden hvis dere skjønner. Jeg har ganske sensitivhud og har opplev å bli veldig rødlig i huden hvis jeg bruker noe som er sterkere da.

2.Denne funker bare til å rense huden og ikke til og fjerne sminken denne tar bare sminke som eventuelt blir igjen etter du har dusjet. Så denne bruker jeg de dagene jeg dusjer hele meg og da pleier jeg og fjerne sminken med bare vann også tar denne sminken som blir til overs. Denne funker også utrolig bra og den lukter også utrolig godt.

3.Dette er en ansiktsskrubb som da skal fjerne død hud og når du har brukt denne føler du at huden er helt ren og frisk og du får også utrolig myk hud. Denne bruker jeg vel 1-2 ganger i uken eller når jeg føler at jeg trenger det da.

4.Det siste er noe jeg virkelig er avhengig av eller spesielt nå om vinteren og det er fuktighetskrem.  Denne bruker jeg både morgen og kveld og jeg virkelig elsker denne fuktighetskremen den funker utrolig bra og fort og jeg virkelig elsker den.

- Hva renser du huden din med?

-Mathilde♥

Hudsminken min

Heei! 

Sa jo forje søndag at jeg skulle vise dere sminken jeg bruker. Forje uke var det jo øyensminke så i dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere hudsminken jeg bruker:

1. Pudder. Dette bruker jeg hverdag. Det dekker utrolig bra+at det er mineralsminke så det er bedre for huden en vanelig pudder. Jeg bruker det mest for og dekke røde steder i ansiktet. Noe jeg har veldig mye av. Dette er fra glominerals. Har veldig mye sminke derfra, men får det jo via jobben til mamma. Du får kjøpt det på steder hvor de selger glominerals sminke, eller HER.

2. Foundation. Denne bruker jeg til og dekke kviser etc. Denne er så utrolig tynn å fin og ha på og dekker også veldig bra. Denne er også fra glominerals og du får kjøpt den HER.

3. Solbudder. Dette er virkelig noe jeg er avhengi av nå. Uten det ser jeg syk ut, haha er så utrolig bleik om vinteren. Så solpudder er virkelig et must have for meg.Den har en utrolig fin farge og sitter også lenge på huden. Dette er også fra glominerals, men du får kjøpt det HER.

- Hva slags hudsminke bruker du?

- Mathilde♥

 

Sminken jeg bruker på øynene mine

Heei!

Er veldig mange bloggere som har blogget om hudsminken sin i det siste. Jeg bruker samme konsept bare at mitt innlegg handler om øye sminken jeg bruker.1. Er ekelt og greit bare en vippetang fra glominerals. Jeg bruker den egentlig bare fordi jeg føler meg så mye finere når vippene mine er litt mer bøyd og har litt mer volum. Denne er også utrolig god og bruke og funker utrolig bra. Du får kjøpt den enten i butikk, eller HER.

2. Øyenbrynspenn. Denne er fra H&M og funker fagtisk utrolig bra til og vær ett H&M produkt. Så for dere som leter etter en bra og fin øyenbrynspenn, men ikke vil buke så mye penger burde dere kjøpe denne. Bruker ikke denne så veldig mye lenger. Brukte den mye mer rett etter jeg hadde farget håret siden da var håret mitt såpass mørkt. Nå brukere jeg bare litt ved spesielle anledinger.

3. En mascara fra Loreal paris . Å jeg elsker virkelig denne mascaren her. Når jeg bruker den og vippetangen var jeg et utrolig bra resultat og øyenvippene mine blir lange og separerte. Denne får du kjøpt over alt vil jeg tro.

4. Er det en ting jeg virkelig har blitt "avhengi" av i det siste er det dipliner. Så denne bruker jeg vel så si hver dag og jeg føler at hvis ikke jeg har på meg dipliner ser ansiktet mitt nesten nakent ut. Haha hørest veldig rart ut, men jeg føler meg bare så mye finere når jeg har på meg det. Denne er fra H&M.

5. Er en concealer som dere sikkert ser er den lyse delen nesten  borte og det er den jeg bruker mest. Bruker den til og dekke under øynene og noen ganger under øyenbrynet som en highlighter. Denne funker utrolig bra og dekker også like bra. Denne er også fra glominerals og du får kjøpt det på steder hvor de selger glominerals produkter. Hvis ikke du har tilgang til en butikk som har det kan du få kjøpt det HER.

- Hva syns du?

- Mathilde♥


Har flere sånne inlegg så kommer til og poste ett sånn type innlegg hver søndag framover!

Diamonds

Ah, elsker den nye sangen til Rihanna♥♥

- Hva syns du?

- Mathilde♥

Anbefaling av blogger

Heei!♥

Fikk utrolig mange kommentarer i går om innlegget "skal jeg anbefale din blogg?" så nå har jeg lest alle bloggene og kommet fram til to blogger jeg syns var "best" 

Tingene bloggene skulle ha:

 Klare fine bilder, som passer bra til designet. 

En som blogger i hvertfall en gang om dagen og noe interessangt.

Lite skrive feil.

Fint design.

Blogg nr.1
http://ceciliejo.blogg.no/ ♥

Bloggen hennes er utrolig bra og bildene hennes er fantastiske. Kan ikke si annet en at jeg elkser bildene hennes. Hun har noen mellomrom på bloggingen sin, men hun blogger kjempe fint. Så syns alle burde ta turen innom.

Ellers om bloggen:

Hun har et helt greit desing, veldig enkelt og oversiktlig.

Store fine bilder.

Passe med tekst.

Lite skrive feil.

Blogg nr.2
http://myrubygoodis.blogg.no/ ♥

HUn blogger også utrolig bra og har også utrolig fine bilder. Liker stilen hennes også veldig godt også virker hun som en utrolig søt person. Hun blogger ca ett innlegg hver dag også en blogg jeg syns dere burde ta en titt på.

Ellers om bloggen:

Fint design, veldig enkelt det også.

Fine store bilder.

Passe med teks.

Lite skrive feil.

- Hva syns du om anbefalingene?

- Noe jeg burde ha oftere?

- Mathilde♥

 

Vask sminkekostene dine

Heei!♥

Å vaske sminkekostene dine er kanskje noe du ikke tenker er så veldig nødvendig, men det er er det fagtisk. I sminke kostene dine ligger det masse gammel sminke og hvem vil vel gå med gammel sminke i annsiktet? Ikke jeg i hvertfall+at det samler seg jo masse bakterier i kostene dine som kan føre til urenheter, kviser osv.

Du trenger ikke kjøpe noe dyrt for å få rene koster. Så lenge du har shampoo og balsam går det bra. Så du får helt rene koster og mindre kviser å urenheter helt gratis. Her er i hvertfall hvordan jeg vasker kostene mine. Trin for trin:

 1.Først skyller du kosten litt og prøver å få bort mest mulig sminke ved å bare skylle.


2.Så tar du litt shampo på kosten.


3.Så maserer du shanmpooen inn og skyller den samtidig til du har fått bort all sminken.

4.Så tar du litt balsam og gjør akuratt det samme. Du trenger ikke balsam, men jeg gjør det fordi jeg vil ha myke og deilige koster.

5.Så tørker du kosten i et håndkle til du har fått bort så mye vann som mulig.


6.Så lar du kosten ligge å tørke på f.eks. badegulvet til de har tørket.

As smple as that! Er ikke så mye du trenger å gjøre og du bruker vel rund 5-10 min. Kommer jo an på hvor mange koster du har da. Du burde vel vaske kostene dine så ofte du kan, en gang i uka tror jeg det var. Er ikke så veldig flink til det selv heller, men skal bli utrolig mye flinkere. Så håper jeg dere syns anbefalingen var bra. 

- Vasker du sminkekostene dine?

- Mathilde♥her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits