Flowered peplum

Heei! Ble kanskje litt vel blek pga redigeringen, men haha jeg er ikke så blek. Dagens planer er å møte Mathilde og Malene vet ikke helt hva vi finner på. Som vanlig ender vi vel opp i byen på en eller annet cafe og bare sitter der og snakker. Ikke at det gjør noe for det er alltid så koselig å møte de. Senere i kveld får vi middags gjester for å feire bursdagen min litt mer. Nå skal jeg snart dra vet dette ble ett kort innlegg, men ville bare oppdatere før jeg dro.

- Hva skal dere i dag?

- Mathilde♥

Endelig hjemme
Heei! Da har jeg endelig kommet hjem igjen til Oslo. Det er utrolig deilig å komme til bake til raskt nett og mye mildere vær. Har hatt noen utrolig fine og koselige dager på Røros da, men kan vel ærlig innrømme at jeg foretrekker å være i byen.  Nesten med en gang jeg kom hjem møtte jeg Thea også dro vi på butikken for å kjøpe sjokolade og jordbær, men ingen butikker hadde jordbær. Vi gikk seriøst i tre butikker for og finne jordbær, men vi løste dette lille luksusproblemet å kjøpe bananer isteden for.  Så dro vi hjem til meg smeltet sjokolade og satte oss ned og spiste og snakket.  Er alltid like koselig♥Nå er det bare to dager igjen med ferie og de dagene skal nytes for å si det sånn. Bare jeg som føler ferien har gått sykt fort?  Heldigvis er det bare fire uker til påskeferie da. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kanskje se en film også får vi heller snakkes i morgen!

- Mathilde♥

Rørosmartnan

Heei! I dag startet dagen også med at jeg ble vekt, men ikke likte tidlig som i går og beskjeden var ikke at det var -24, men at det var frokost, og siden jeg er så gald i mat ble dagen mye bedre med en gang. Haha, for og si det sånn tror det er en grunn for at jeg heter Mathilde. For dere som ikke skjønte hva jeg mente med det så har jeg MAT i navnet mitt og jeg liker mat. Ok, skal slutte å snakke(skrive?) om mat.

Nå går vi over til det jeg egentlig skulle blogge om det utrolig spennende jeg gjorde i dag. Jo jeg gjorde så mye som å gå rundt i lillelille(ja, jeg velger å skrive lillelille fordi det ikke er større en Oslo city) Røros sentrum i hele dag og sett i boder osv. Siden det er Rørosmartnan ikke at jeg helt vet hvorfor de har det eller helt hva de går ut på, men det er i hvertfall masse boder rundt om kring og de selger masse forskjellig.  De selger alt fra billige jalla ting til sokker, ull og mat.  Så jeg har ikke kjøpt noe annet en mat og det blir litt vanskelig å vise til dere siden alt er spist opp. Ok, Mathilde slutt å være så sykt useriøst nå. Som dere sikkert har skjønt ut i fra dette uinteressange innlegget så har ikke dagen min vart fult så spennende, men jeg tok i hvertfall noen bilder til dere da.  

Glemte helt og ta bilder av maten min, så ble helder tallerkenen min (og for dere spesielt interesserte spiste jeg pizza) 

 

I morgen drar vi tilbake til oslo skal forhåndspublisere ett innlegg også satser vi på at jeg får blogget når jeg kommer hjem. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Umenneskelig kaldt

Heei! Vi kom opp til Røros i går kveld og da orket jeg rett og slett ikke å blogge, men jeg sa jo at jeg mest sannsynlig vis ikke kom til å blogge da. Dagen i dag startet med at jeg ble vekt kl ni og det første jeg hører er at det er -24 ute. Det er seriøst nesten umenneskelig kaldt, haha. Jeg kom meg opp til slutt. Fikk på meg ullundertøy og alt annet man har på seg når man skal stå på slalåm satte meg i bilen og hadde null virkelig motivasjon til å stå på ski. Å ville egentlig gå til bake å legge meg under den varme dyna mi.

Når vi kom opp til fjellet der vi skulle stå på ski ble jeg så klart kaldt etter fem min. Skjønner ikke hvordan det er mulig blir sykt kald uansett hvor mye jeg har på meg. Men til tross for at det var sykt kaldt har jeg hatt en utrolig fin dag og jeg hadde til også med meg kamera så da blir det noen bilder også.

Nå blir det film og godteri med resten av folka også får vi heller snakkes senere!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Heading up to Røros

Heei! Da er alt pakket og klart og vi skla snart sette oss i bilen og dra til Røros. Bilituren er ikke så veldig lang, eller når jeg tenker meg om tar det jo fem timer og det er vel egentlig ganske langt. Vet ikke om jeg får blogget mer i dag, men vidia har lvet ett gjesteinnlegg. Satser på at jeg får oppdatert dere så mye som mulig når jeg er der, men jeg har en videoblogg+noen andre innlegg på lager. Så blogging blir det uansett. Men nå skal vi snart dra så håper jeg alle sammen har en fin dag også snakkes vi senere!

- Hvor er/skal du på ferie?

- Mathilde♥

Ferielivet

Heei! Har virkelig ingen ting å fortelle. Jeg nyter ferie livet helt ut. Har ligget i senga helt til nå eller jeg har flyttet meg fra senga til sofaen. Jeg har spist godteri til frokost og det eneste produktive jeg har gjort i dag er å ha redigert en videoblogg.  Reiser jo til Røros i morgen og da må jeg jo ha ne jeg kan blogge om. Siden jeg ikke vet hvordan internett forholdene blir der oppe så jeg skal få forhåndskrevet noen innlegg så jeg i hvertfall har noe å blogge om når jeg er der. Hvis ikke skal jeg få Ovidia til å blogge for meg.Jeg skal bruke store deler av dagen i morgen på å kjøre bil+at jeg har bursdag(veldig viktig at dere husker dette) så vet ikke om jeg får blogget så mye i morgen, men Ovidia har sagt hun kan gjesteblogge for meg. Nå burde jeg vel snart starte å fikse meg siden vi skal på besøk til mormor og jeg kan ikke gå rundt i pysj heller. 

- Hva har du brukt dagen din til?

- Mathilde♥her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits