Pusser opp rommet

 

// Ovidia og meg

Hei!

Valgte kanskje litt feil tidspunkt å starte å blogge igjen på i og med at jeg holder på og pusse opp rommet mitt. Det er ikke sånn at jeg bare skifter seng og skifter veggfarge, men jeg skal bytte tapet, male og fikse gulvet mitt så alt dette tar lang tid og hele rommet mitt er ett totalt kaos.Så jeg vet ikke hvor gamera mitt er og kamerastativet vet jeg heller ikke hvor er så jeg har ikke akkurat så veldig bra mulighet til å blogge. Men jeg skal prøve så godt jeg kan også skal jeg finne kameraet mitt i morgen også skal jeg få tatt noen bilder. Så det blir ikke noe mer blogging i dag, men skal love at jeg skal få tatt noen bilder bilder og få blogget i morgen!

 

Dagen i dag skal bli bedre

Heei! Så si nesten hvert innlegg starter med at jeg ikke har blogget på en stund også forklarer jeg hvorfor. Nå gidder jeg ikke si mer en at jeg ikke har hatt så mye tid denne uka her. I vertfall i går dro jeg på Tryvann rett etter skolen sammen med Thea, Erlend Magnus, Rasmus og William. Hadde egentlig planlagt å blogge når jeg kom hjem, men jeg var helt utslitt. Så jeg orket ikke.  Men i dag skal jeg få blogget bra og i hvertfall prøve og få blogget mer enn ett innlegg.


Arkivbilde//

Akkurat nå sitter jeg hos Thea og vi skal snart dra ned til byen siden det er sånn Bieber tmøte greier. Har ikke helt skjønt hva som skal skje der siden det har vært litt mye styr om de får lov til å ha det der eller ikke. Men vi skal i hvertfall se hva som skjer der.  

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Purple sweater

Heei! Så sykt deilig det er å tenke på at det er mandag i morgen, men jeg slipper å stå opp kl 7 for og dra på skolen. Herre gud kan ikke si hvor glad jeg er for at jeg har ferie akkurat nå. Jeg og Erle har ikke akkurat gjort så veldig mye i dag. Vi har sett på film, slappet av også har vi tatt noen bilder. Mange av di ble faktisk også veldig fine så tror jeg skal bruke noen av de som header. Noe som jeg egentlig burde skaffe meg ASAP siden bloggen min virkelig ikke ser ut nå, haha.


Haha, se på klærne våre jeg har samme farge på genseren som erle har på buksa og omvendt.


Nå er det film og kvalitetstid med familien som står for tur.  De har jo også vært på hytta og siden vi har hytte i Sverige har det kjøpt masse godteri til meg. Svensk godteri er virkelig det aller beste. 

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Vellykket kveld

Heei! Fikk ikke tid til å blogge i går beklager for det. Jeg hadde i hvertfall en utrolig bra kveld i går med verdens herligste jenter. Kan ikke komme på noe som manglet. Bilder fra bursdagen kommer senere i dag. Ble ikke så veldig mange brukbare bilder da, menmen.

I dag stod jeg opp til tomt hus siden resten av familien har reist på hytta.  Å så utrolig hytte glad som jeg er valgte jeg og bli hjemme.  Nå er det vinterferie som vil si en hel uke uten, lekser stress og bare blogging om skole. Gleder meg så sykt til og bare slappe av og bruke masse tid på de menneskene som betyr mest for meg.Erle er her nå og senere skal vi møte Julia. Vet ikke helt hva vi finner på, men noe blir det vel. Jeg skal i hvertfall sove hos Erle i kveld. Vi snakkes senere!

- Hva gjorde du i går?

- Mathilde♥

Sunday I love you

Heei! Søndag tror jeg nesten må være favoritt dagen min. Hele dagen går til å spise rester av godteri fra helgen og til å se på serier. Blir så utrolig avslappet av å ha en dag i uka hvor jeg bare slapper av og det er virkelig utrolig herlig og bra for meg også. Så i dag har jeg ligget i senga og sett litt på Gossip Girl forhåndskrevet noen innlegg og laget meg frokost PERFEKT søndag i mine øyne. Har også fått masse blogglyst noe som har vært borte for meg en god stund. Så akkurat nå er jeg utrolig glad og gleder meg masse til å blogge framover.Har også veldig lyst til å lage videoblogg så hadde satt pris på om noen av dere hadde noen tips. 

- Noen tips til videoblogg?

- Mathilde♥

Lørdags morgen

 Heei! Tror jeg ikke gidder å skrive et langt innlegg om hvorfor jeg ikke har blogget, men kan vel si at noen dager er bedre en andre og når jeg har en dårlig dag føler jeg ikke alltid for å blogge selv om jeg egentlig burde prioritere det mye mer en det jeg gjør. Nå er det jo bare en uke til vinterferie og da håper jeg at jeg får blogget bra og variert til dere.

I dag skal jeg være med Ovidia vet ikke hva vi skal gjøre enda. Jeg håper jeg kan få tatt noen nye header bilder fordi jeg er syk lei av den jeg har nå. Min lørdags morgen har så langt bestått av at jeg har dusjet, spist, sett Gossip Girl og sminket meg. Elsker dager hvor jeg har godt tid.

 

Haha, ansiktsuttrykket mitt på første bildeMøter vel Ovidia om en times tid også satser jeg på at vi får tatt noen fine bilder og hvis jeg gidder kanskje jeg tar outfit bilder til  dere. Kommer helt an på om jeg har på meg noe spesielt og vise fram da, men vi snakkes senere da!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

So bright

Heei! Endelig er det helg og jeg har ventet på denne dagen siden søndag, haha. Denne uka har faktisk gått utrolig fort og jeg er ikke like sliten som jeg pleier å være hver eneste fredag.  Det er veldig bra siden jeg skal på jente middag/jentekveld hos Erle i kveld. Vi skal bare lage oss mat, snakke og kose oss. En helt vanlig og rolig jentekveld med andre ord.  Blir sikkert utrolig koselig og satser på at jeg får tatt noen bilder noe jeg helt sikkert kommer til å glemme.Redigerte bildene veldig lyse i dag. Vet ikke om jeg likte de sånn veldig godt, men de ble litt fine da. Haha, men nå skal jeg snart møte Erle og thea også skal vi handle iinn mat sv til i kveld. Vi snakkes!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

Colorful

Heei! Har vært skikkelig produktiv de siste timene så jeg har fått redigert den første videobloggen så den kommer på bloggen allerede i morgen. Jeg har også laget bloggplan for hele uka og hvis jeg følger den blir det i hvertfall to innlegg daglig. Så nå kan jeg slappe av med god samvittighet og få ladet opp til en ny uke. Har også sykt mye overskudd for tiden og det føles sykt bra siden jeg har vært sliten konstant i en måned nå. Så er veldig deilig og ha overskudd til mye nå. Resten av kvelden går vel til Gosspi Girl og lesning til naturfagsprøven. Kjenner jeg meg selv rett prioriterer jeg vel bare det første og leser heller som en gal i morgen istedenfor. Men i dag skal jeg prøve og prioritere skolen framfor livet på upper east side . Vi snakkes!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

Unormal søndag

Heei! Da er helgen over og som vanlig går det sykt fort.  Har ikke lyst til og dra på skolen i morgen har en naturfagsprøve g en mat og helseframføringen denne uka. Ikke akkurat så veldig mye, men har mye som skjer på skolen framover og gleder meg sykt til vi får vinterferie.

I dag har faktisk vært en unormal søndag. Vanligvis ligger jeg og ser på serier hele dagen, men i dag har jeg spilt inn to videologger og forhandskrevet noen innlegg. Flink blogger sa du? Videobloggene kommer vel i løpet av uka må bare gidde og redigere de først.
Noen som kan gjette en av videobloggene?
vi snakkes!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Koselig lørdag

Heei! Har hatt en utrolig koselig lørdag samme med Mathilde, Karoline og Laly vi har vel egentlig ikke gjort så veldig mye. Vi satt vel rundt to timer på Wayne?s og snakket om alt mulig. Er jo en stund siden jeg har sett de g da er det så klart mye og snakke om.  Haha, er dere klar over hva jeg klarte i stad? Jeg hadde akkurat gått av bussen også går jeg litt før jeg kjenner at jeg begynner som bambi på isen også plutselig faller hele meg rett ned på bakken.  Jeg ble full av snø og drit flau. Så sykt typisk at sånne ting alltid må skje meg.Nå skal jeg snart spise og senere i kveld skal jeg møte Ovidia vet ikke helt hva vi finner på, men noe blir det vel. Vi snakkes!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

I dag er der fredag som vil si at det er....

......HEEELG...

Heei! Endelig helg! Åh, føles så godt og si det nå. Har følt det har vært fredag siden onsdag og i når alarmen ringte i dag morrest var jeg så sikkert på at jeg hadde satt den på med ett uhell og trodde det var lørdag. Mindfuck much? I dag er det i hvert fall fredag og har ikke ord for hvor godt det er med helg. Sier vel det hver fredag, men hvem syns ikke det er godt med helg?  I kveld skal Erle sove hos meg og det er utrolig lenge siden bare hun har sovet hos meg. Vi har ikke akkurat lagt noen planer for kvelden eller en ting da vi skal lage mat. Hva skjer med meg g at jeg alltid blogger om mat? I morgen skal jeg Møte Karoline, Marthe og Mathilde vi har eller ikke lagt noen planer vi ender vel sikkert opp i byen uansett. Søndag skal gå til skole og blogg og før jeg vet orde av det er det mandag igjen.  Nå skal jeg prøve og ikke snu dette innlegget inn til noe negativt det er fredag og jeg har fri.Vi snakkes senere!

- Mathilde♥

Tryvann

Heei!

I dag har jeg vært på Tryvann med Ovidia og Thea. Det var utrolig gøy, men samtidig veldig kaldt. Skjønner ikke hva det er, men alltid når jeg står på slalåm får jeg så sykt kalde fingere og det er så jævlig ubehagelig. Selv om jeg har sykt varme hansker klarer jeg alltid å bli sykt kald. Hadde egentlig tenkt til å blogge før jeg dro, men tiden bare løp fra meg så da tenkte hadde jeg rett og slett ikke tid. Hadde ikke vært så utrolig spennende innlegg heller.  

Dette var første turen i år og så klart måtte vi ha litt uflaks. Med en gang vi kommer til t-banen så hadde banen vi skulle ta akkurat gått så vi måtte stå og vente i 14 minutter og å vente på t-bane, buss osv når det er kaldt det er seriøst ikke gøy. Så når vi kommer fram hadde flinke Mathilde strammet slalåmskoene sine for stramt så jeg fikk ikke blod til foten min så jeg holdt på å besvime. Haha, herregud når jeg skriver dette høres det helt utrolig dumt ut. Så bestemmer vi oss for å ta en bakke i skogen og der var de så klart masse is så Ovidia klaret og falle og slå halebeinet sitt. Vi brukte en halv time på og komme oss ut av den skogen og de samme folkene rakk og passere oss to-tre ganger før vi kom oss ut derfra. Så dette var vår dag på Tryvann.


Thea, Ovidia og meg

Meg, Ovidia og Thea
Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og lade opp til en ny uke. I morgen har vi danseoppvisning i gymmen, haha og danser vår ser mildt sagt helt jævlig ut. Jaja, vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Pictures from my dinner date

 Heei!

Det var alle bildene som ble tatt i løpet av kvelden. Det e jo så mørkt og vil ikke sitte i en full restaurant og ta masse bilder meg blits heller. Så derfor ble det de få jeg tok med iphonen, ble ikke akkurat super kvalitet, men hadde ikke blitt så utrolig mye bedre med kamera heller.  Har hatt en super koselig middag med Thea, Therese og Ovidia. Har det virkelig så utrolig koselig med de der. Nå har jeg tatt på meg joggebuksa og skal bruke resten av kvelden på og se Gossip Girl. Tok outfit bilder før jeg dro så poster de senere i kveld.

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

I'm back

Heei!

Som dere sikker forstår ut ifra overskriften er jeg tilbake fra min lille bloggpause. Har ikke akkurat gjort så veldig mye siden torsdag. Har vel bare vært på skolen osv. I går fikk vi forresten karakterkortet og jeg fikk 4,7. Haha, ble så glad når jeg regnet ut snittet og jeg har gått opp 0,4 fra i fjor og det er ne jeg ble veldig fornøyd med.

I dag har jeg ligget og sløvet i senga meg Gossip Girl og pizza til frokost.  Veldig sundt star på dagen må jeg si. Jeg har også ryddet klesskapet mitt noe jeg har sagt til meg selv at jeg skulle ha fått gjort i over en måned nå. Har liksom alltid klar og funnet på en unnskyldning eller noe annet jeg har valgt å prioritere.

Nå har jeg akkurat sminket meg og skal snart begynne å kle på meg. I dag skal jeg på dinner date med jentene på Friday?s. Tar med meg kamera så satser på bilder fra dagen og dagens outfit til dere.  Vi snakkes!

 - Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Today's crib

Heei!

Bare jeg som føler at denne helgen har gått utrolig fort? Føles som om det var fredag i går jo, men nå er det i hvertfall søndag og som så si alle søndager tilbringer jeg dagen i joggebukse, null sminke og med serier.  Denne skole uka her kommer til å bli utrolig deilig siden vi har prosjekt uke om helse osv. Får vite litt mer hva vi skal gjøre i morgen så kan sikkert forklare litt bedre da.

I natt sov Ovidia hos meg og vi var en liten tur til Erle på kvelden før vi dro hjem til meg og satte oss ned med godteri og film. Overnattinger hvor man bare slapper av og ser på film er alltid like koselige.
Ja her skal jeg tilbringe hele dagen min, åh søndager ♥
 Føler bloggen min er utrolig kjedelig og ensformig for tiden så da lurte jeg på om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om. Vil jo gjerne blogge om noe som er interessant og ikke bare hva jeg gjør hele tiden.

- Tips til hva jeg kan blogge om?

- Mathilde♥

Friday's

Heei!

I dag skulle jeg som sagt til byen med Thea, Ovidia, Erle og Augusta og som alltid var det super koselig Haha selv om vi ikke har møtt Augusta på så utrolig lenge blir det på en måte aldri kleint et eneste sekund og hun er virkelig så herlig. Nesten med en gang vi kom til byen satt vi oss ned på Friday?s og spiste. Tror ikke det matbudsjettet du hadde satt opp gikk så bra allikevel jeg Mathilde? Neida vi hadde det i hvertfall super koselig og det må virkelig ikke ble så alt for lenge til neste gang. Tokk med meg kamera så fikk tatt noen bilder til dere da.


Meg og Augusta

Thea

Erle og Thea

Erle

MAAAT♥♥
I natt skal Ovidia sove hos meg og vi skal se på film og slappe av også får vi heller bare snakkes senere!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Kosekveld

Heei!

Kanskje litt sent å skrive kveld i overskriften, men jeg gadd ikke blogge kl halv ett på natta heler fordi det var fors da jeg hadde tid. Og der er jo ikke sånn utrolig bra blogg tid heller så jeg bestemte meg heller for å droppe og blogge i går og gjør det heller i dag. I natt sov jeg hos Ovidia og etter at vi hadde vært ute en tur tok vi av oss all sminken, tok på oss koseklærne, tente masse stearinlys og satte oss ned for å spise godteri og se på film. Det var veldig koselig selv g vi begge var så sykt trøtte at vi sovnet flere ganger under filmen. Tok noen bilder til dere av vår koselige kveld da:

I dag skal vi møte Augusta og det er i hvertfall sykt lenge siden og det er noe jeg gleder meg veldig til det i hvertfall.  Etter det tror jeg vi skal møte noen andre er ikke helt sikker enda, men nå skal vi snart dra så vi snakkes senere i dag!

 - Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

casual saturday

Heei!

Hadde en utrolig koselig kveld sammen med jentene mine i går. Og selv om vi møtes ofte på skolen osv er det ikke så veldig ofte at vi alle er sammen bare oss g bare snakker osv. Vi snakket vel så si hele natten og vi la oss vel ikke før kl var fem.  Jeg har virkelig verdens beste venner og de er så utrolig herlige alle sammen. Er så utrolig takknemlig for at jeg har noen som den som alltid er der for meg uansett hva. I og med at vi sovnet fem ble det ikke så veldig mye søvn så satser på at jeg klarer og sovne tidlig i kveld så jeg slipper og være så utrolig trøtt i morgen.

I dag har vi bare slappet av akkurat som jeg nesten alltid gjør hver søndag g har faktisk tilbrakt hele dagen i pysj så har ikke akkurat noen super fine bilder og vise dere, men jaja.Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

ORDENTLIG JENTEKVELD

Heei!

Nå er Thea, Ovidia og Erle her og som jeg nevnte i forrige innlegg skal de sove her. Vi har spist taco osv og i kveld skal vi bare kose oss se film, ta ansiktsmaske og lakke negler osv. Ordentlig jentekveld med andre ord. Har ikke så mye og komme med noe akkurat nå og gidder ikke være så usosial så her kommer noen bilder fra kvelden.- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

Saturday morning

Heei!

Til nå har jeg dusja, ryddet rommet og støvsugd hele leiligheten, og nå sitter jeg i sengen og blogger og spiser frokost. Ikke så veldig spennende morning med andre ord. Skal møte Karoline og de om litt under en time og jeg tror vi bare skal til byen og se litt i butikker osv også sette oss ned på en cafe eller noe. Blir i hvertfall veldig koselig.

I kveld kommer Thea, Ovidia og Erle ril meg vi skal ha en liten jentekveld+ at de skal sove hos meg. Har en følelse av at det kommer til å bli utrolig trangt og jeg lurer veldig på hvordan jeg skal klare og få plass til tre madrasser.

Men nå skal jeg begynne å sminke meg og kle på meg også snakkes vi senere!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

 

HEELG

Heei!

Åh, endelig helg. Ok, jeg har bare gått på skolen i tre dager, men første uka etter ferien er alltid utrolig slitsom så jeg er ganske sliten nå. Og helg er jo godt uansett. I dag hadde vi matte tentamen som jeg verken brydde meg om eller gadd og øve til. Veldig dumt at jeg ikke gadd og «bry» meg, men den var faktisk overaskende lett. Mye lettere enn i fjord, får bare håpe at jeg har klart og svare riktig da. Når vi var ferdige med tentamen dro vi til byen skikket litt i butikker osv. før vi satte oss ned på bagel and juice. For og si det sånn jeg har brutt ett av nyttårsforsettene mine allerede og det var og bruke mindre penger på mat, men neste uke skal jeg prøve og ikke bruke noen penger.  Helt sykt hvor mye jeg og vennene mine bruker på mat, tror seriøst det er vår aller største utgift.  Nå skal jeg bare slappe av hjemme og kose meg med mamma. I morgen skal jeg møte Mathilde, Marthe, Ida og Karoline. Er så utrolig lenge siden og vi møtes så si nesten aldri. Så det gleder jeg meg veldig til. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Gossip girl

Heei!

Sorry for sen oppdatering men har ikke hatt tid før nå. Eller har hatt tid, men har en uvane med at jeg først må slappe av litt og spise osv før jeg gidder å blogge. I dag var jeg først i byen med mamma for og finne sko til nyttårsaften, men med min flaks og mine små føtter fant jeg så klart ikke sko. Det har jo vært jul og det er jo nyttårsaften om to dager så da var de veldig få sko igjen. Er så sykt irriterende at jeg har små føtter. Når jeg kom hjem fra byen møtte jeg Julia og jeg og hun møtes nesten aldri uten om skolen så vi gikk rund og snakket om alt mulig. Var utrolig koselig.

Nå har jeg tatt på meg joggebuksa og kosesokkene og har tent lys og lat meg under dyna for og se Gossip girl. Haha har blitt hekta tror jeg har sett en sesong på 4 dager eller noe.
Nå skal jeg fortsette å se på Gossip girl også får vi heller snakkes senere!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Late dager

Heei!

Jeg vet jeg blogger utrolig dårlig for tiden og det er jo ferie og da skal jeg jo ha masse tid, men det er så utrolig mye familiemiddager osv. Dagene mine er heller ikke så utrolig spennende går vel met i å slappe av og kose seg så er ikke så mye og fortelle der heller.

Jeg skulle egentlig møte Ovidia i dag, men hun ligger fortsatt i pysen og hun har ikke tenkt og så opp med det første. Så ender vel sikkert med at jeg drar bort til henne for g få henne opp av senga. Senere i kveld blir det enda en familie middag.

Vi snakkes!

-          - Hva skal du i dag?

-          - Mathilde♥

 

KVELDEN FØR KVELDEN

Heei!

Da er det kvelden før den store kvelden. I morgen rundt denne tiden sitter jeg nok og åpner gaver. Gleder meg helt sykt og lurer egentlig sykt på hva jeg får. Har egentlig ikke noen store forventninger. Jeg blir jo egentlig glad for alt jeg får, men er jo utrolig spennende uansett.

Jeg skal feire jul hos tanten min, med fetteren min, onkelen min, mormor, mamma, pappa og broren min. Gleder meg masse til å kose meg med familien min. Familekos er vel det ller mest koseligste med hele julen og julen samler liksom hele familien.

Noen bilder som ble tatt i dag, nå blir det julekos med familien og snakkes vi i morgen. Skal får prøve og blogge i hvertfall ett innlegg i morgen, men håper jeg klarer to. Vi snakkes!

- Gleder du deg til i morgen?

- Mathilde♥

En dag i juleferien

Heei!

Da har jeg offisielt fått ferie følelse o g jeg slapper også helt av. I dag stod jeg hopp hoppet i dusjen tok på meg koseklær og dro opp til Thea. Der var jeg vel i noen timer sammen med Ovidia og vi har vel egentlig bare slappet av hørt på julemusikk, spist godteri osv. Akkurat sånn som en juleferie skal være. Så dette ble kanskje ikke akkurat verdens mest spennende innlegg, men det er vel det dagene mine framover kommer til å gå i. Neida skal prøve å variere litt.

 I kveld skal jeg bare være hjemme og kose meg med mammamin♥ Vi er alene siden Anders sover borte og pappa er på jobb. Men det er jo i jula, man skal bruke tid på familien så det er jo egentlig bare utrolig koselig.

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

3 dager igjen til jul

Heei!

Haha, er det bare jeg som sitter og ler av alle statusene på facebok? Haha, er så morsomt at noen faktisk er så redde. Verden går ikke under og vi trenger ikke tusen statuser på facebook om at duoverlevde eller at du er drit redd! Selv om mange av de som skriver statusene ikke tror på det er det allikevel utrolig irriterende og lese det, men haha folk får lov til på skrive hva de vil. Jeg syns bare det er utrolig morsomt.

Våknet til helt tomt hus i dag morrest. Er så utrolig deilig å våkne og være alene.  Så jeg tente opp i peisen, dusjet, lagde meg frokost og satte meg ned i sofaen og så på tv samtidig som jeg sminket meg.  Er så fantastisk herlig med ferie og selv om dette er første ferie dag gruer jeg meg allerede til første skole dag. Er heldigvis over en uke til jeg skal tilbake til skolen.

Nå sitter jeg og hører på julemusikk og tar livet helt med ro. Drar snart ned til byen med Erle og Thea. Fordi Erle mangler fortsatt noen julegaver også er det jo så koselig i byen for tiden. Vi snakkes senere!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

 

 

Unnskyldinger

Heei!

Ja jeg blogger utrolig dårlig for tiden og unnskyldningene mine er også utrolig dårlige. Denne gangen har jeg rett og slett bare vært for lat at jeg ikke har giddet å blogge. Skal i hvertfall ha som nyttårsforsett at jeg skal bli flinkere til og prioritere bloggen. Har ikke skjedd så veldig mye siden sist. Er bare ferdig med arbeidsuka noe som er utrolig godt ble helt utrolig sliten av å jobbe i barnehage. 

På fredag var jeg først i bursdag og etter det sov jeg hos Thea og på lørdag dro vi til byen for og handle julegaver med Erle og Ovidia og vi hadde vi planlagt at vi skulle ha utrolig god tid på å fikse oss, men så dumme som vi er bestemte vi oss for å se en episode av pretty little liars før vi skulle fikse oss også plutselig fikk vi veldig dårlig tid. Men det gikk bra og jeg fikk kjøpt litt julegaver mangler fortsatt noen, haha sent ute. Noen bilder fra helgen:

 

Etter det dro vi til Therese for å bake pepperkaker og der klarte jeg og glemme kamera mitt så derfor er det Iphone bilder. Skal få det igjen i morgen da. Vi snakkes!

- Hva har du gjort denne helgen?

- Mathilde♥

1 søndag i advent

Heei!

Åh, føles så godt og endelig kunne blogge igjen! Har virkelig savnet det og har også masse blogglyst nå. Det er som sagt første søndag i advent å jeg har nesten ikke noe julesteming. Hadde mye mer for en måned siden, men med litt julemusikk og forhåpendligvis litt snø blir det nok bedre.

Har ikke skjedd så mye denne uka her akuratt. Jeg har ikke bare hatt pc forbud jeg har også hatt husaresst. Vil helst ikke nevne hvorfor, men da har jeg jo bare vært hjemme så ikke så mye og fortelle da. 


Snille Erle lagde kalender til meg♥


Vi jentene har i år laget en julekalender til hverandre. Eller sånn at alle lager en kalender til en person da. Er bare ting vi har hjemme, men er utrolig koselig da. Haha, nå må jeg nesten stå opp har ligget i senga i hele dag og ikke gjort en dritt. Vi snakkes!

- Hva har du gjort så langt i dag?

- Mathilde♥

Bloggpause

Heei!

Må ta en bloggpause en stud nå vet ikke hvor lenge, personlige grunner. Vil helst ikke ta det opp på bloggen. Vet ikke hvor lenge jeg har det, men kommer tilbake så fort som mulig.


Vi snakkes!

- Mathilde♥

 

Travel dag

Heei og god morgen!

I dag blir en litt travel dag så vet ikke om det blir noe mer blogging i dag. Kanskje ett mobilinnlegg eller no. Dagens planer er: Først kino med jentene vi sklal se twilight breaking dawn part 2. Er ikke sånn super fan av filmene, men jeg vil få med meg slutten så ja. Etter det blir det en skjapp tur hjemmom før jeg drar på bursdag til Thea. Jeg skal også sove der så det blir sikkert utrolig koselig.

Haha, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte dette, men jeg er sykt avhengi av og ha god tid. Så hadde planlagt og ha utrolig god tid i dag også tenkte jeg med min super smarte hjerne at halv to var 45 min unna kvart over tre og det var da jeg hadde tenkt til og dra hjemme fra. Så er jeg ferdig med og dusje, sminke meg osv og tror jeg skal dra om 20 min også ser jeg på klokka også er den halv ett. Så jeg har bomma med to timer. Haha er det mulig? Har i hvertfall helt sykt god tid for og si det sånn.Men nå må jeg gå, vi snakkes!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Endelig

Heei!

Kom nesten akuratt inn døra og det er grunnen til sen blogging. Endelig er det helg! Er så fantastisk godt og denne uka har vært så utrolig tung. Sliter helt sykt med og klare og ståopp også er det mørkt med en gang jeg kommer hjem. Det gir meg utrolig dårligblogg lyst og jeg blir så utrolig deprimert. Å motivasjonen til og finne noe fint og ha på seg er også helt borte. Åh som jeg elsker vintern! 

Dette gikk fra et ganske posetivt innlegg til et klage innlegg, haha skylder på at det er vinter og da blir jeg sur og når jeg er sur klager jeg mye. Skal vi prøve og snakke om noe posetivt nå? Haha hvorfor gidder jeg og spørre dere derer kan jo ikke svare meg en gang, haha. Dagen i dag har ikke vært sån super spennene heller, men her er noen bilder fra forje helg:
Fint, ahhah

Hahaha
Blir bare hjemme i kveld og slapper av er så utrolig sliten og trenger virkelig og slappe av nå. Vi snakkes!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

Dere er herlige

Heei!

Åh, dere er så herlige! Fikk noen kommentarer og både leser tallet og sidevisningene i går var høye. Så tusen takk gjør alt mye bedre for meg og se at andre bryr seg også. Det får meg til og føle meg så utrolig mye bedre g jeg er også utrlig mye bedre i dag enn det jeg var i går.  Tror til og med jeg kommer tilbake med full blogging i morgen, eller vi får se. Men tusen takk til alle de herlige menneskene som kommenterte og leste det jeg skrev i går♥♥- Mathilde♥

HELG

Heei!

Åh, er så utrolig godt med helg. Kjenner jeg er så utrolig lei av alt som har med skole og gjøre og neste uka har vi to prøver og en tentamen. Så helg er akuratt det jeg trenger nå.  I kveld skal jeg på jentekveld til Erle og jeg skal også sove der. Så dette blir vel den eneste oppdateringen i dag, men skal få prøve og tatt en del bilder i kveld da som jeg kan vise dere i morgen. Hadde ikke tid til og ta bilder med kameraet så da ble det webcam, men vi snakkes i morgen også får dere kose dere i kveld!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

typisk søndag

Heei!

Jeg må virkelig lære meg og prioritere bloggen mer har ikke blogget hele helgen og er utrolig lei meg for det. Har vel ikke gjort så utrolig mye. Fredag var jeg bare hjemme. lørdag dro jeg tilbyen med Therese og Ovidia også sov jeg hos Ovidia. Veldig spennende ikkesant?

I fag er en helt typisk søndag frustrertefruerm godteri, chille klær og i dag har jeg også startet på innleveringen min i norsk. Søndag er kanskje favoritt dagen min fordi da er jeg bare hjemme og slapper av og trenger ikke tresse med noen ting.  Uka som kommer nå blir ikke så veldig stressende, men har alikevell to innleveringer og det sier vel litt om hvor mye vi vanligvis har. Gleder meg så utrolig mye til vi ikke har så mye prøver osv igjen.

Dagens outfit,haha

Himmelen ble plutselig drit fin, haha. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Hva gjør man ikke for godteri

Heei!

Beklager for dårlig blogging i går, hadde egntlig planlagt at den skulle bli så mye bedre. Hadde planlagt videoblogg osv, men youtube er så så utrolig treigt så den brukte jo hundre år på og lasteopp og tilslutt gadd jeg ikke mer. Den holder på og laste opp nå så satser på at den kommer en gang i kveld.

Det ble til at Thea sov hos meg i natt og når vi våknet i dag morrest lå vi og sløvet en god stund i senga før vi bestemte oss får og hente godterie som vi hadde glemt hjemme hos Thea. Så ny våkna og i pysj dro vi opp får og hente godteriet. Haha hva gjør man ikke for godteri? Når vi kom tilbake stelte vi i stand en herlig prinsessefrokost♥ Er så deilig og lage onklig frokost en gang i blant, haha.


♥♥♥
Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

HELG

Heei!

Ah, endelig helg. Er så utrolig lei av skolen nå, føler vi har prøver, innleveringer osv. Hele tiden de siste uke. Å er egentlig utrolig utslitt av alt så skal bli så utrolig godt med helg nå. Tror ikke jeg skal noe spsesielt i kveld, eller vi får se. Har egentlig ikke noen spesielle planer i morgen heller, men helg er godt uansett.

Jeg har jo ikke gjort så utrolig mye den tiden jeg ikke har blogget. Har vært med venner osv, haha egentlig ikke så utrolig mye jeg har gjort. Men her er noen bilder fra den siste uka:

 Nederste bilde til høyre er fra halloween i fjord, haha gikk ikke sånn i år for og si det sånn. Haha uff.. Men nå skal jeg starte og redigere en videoblogg også kommer dagens antrekk senere. Vi snakkes!

- Flere som er glad for at det er helg?

- Mathilde♥

 

Minimalt med søvn

Heei!

Ble ikke noe mer blogging i går nei, men kvelden ble utrolig koselig. Det ble til at Ovidia også sov der og fire jenter i 180 seng med to dyner. Haha for og si det sånn det ble lite med søvn og utallige ganger man våknet med en annen person nesten oppå seg. Vi hadde det utrolig koselig da så det gjør egentlig ingen ting.

Vi våknet rund ellve også spise vi lang og god frokost også fikset vi oss osv. Jeg ble henta hos Thea kl ett siden jeg skulle til morfar. Etter det dro jeg hjem også kom chadia også jobbet vi med engelskprosjektet vi skal framføre i morgen. Nå sitter jeg og ser på pretty little liars og spiser taco. Måtte ha en lite avbrekk fra øvingen, men skal tilbake snart og håper virkelig dete går bra! Siden det teller på hele den muntlige karakteren i engelsk.

Speilbilder, men ser virkelig ikke bra ut nå. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

 

Pretty little liars

Heei!

Da har jeg kommet hjem fra hytta. Har ikke akuratt skjedd så utrolig mye siden i går. Vi dro på nordbysenteret før vi dro hjem og jeg og broren min har ordnet julekalendere til hverandre. Haha veldig tidlig, men jaja greit og bli ferdig med det. Vet jo alt jeg får, men men. 

Nå sitter jeg og ser pretty little liars og spiser godteri. Ah, svensk goderi er virkelig verdens beste! Burde vel snart hoppe i dusjen og få ordnet meg litt. Så jeg får noe ut av dagen!Etter jeg har dusjet ogsånn skal jeg møte Ovidia og senere på kvelden skal jeg sove hos Thea med Erle, Vi snakkes!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Hytta da

Heei!

Da sitter jeg god plasert på hytta. Er vel ikke sånn super happy for det, men reiser hjem i morgen tidlig så skal ikke klage. Har vel egentlig ikke skjedd så utrolig mye i dag. Har jo bare vært på skolen og der skjedde det jo ikke akuratt så veldig mye. Haha, men vi var utrolig få på skolen i dag så på starten av dagen hadde vi stolleken, kongenbefaler osv. Haha barndomsminner da. 


På mitt penste da, haha ullgenser null sminke og dott er tingen!
Nå skal jeg slappe av enda mer også snakkes vi!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

Sunday

Heei!

Ah søndag er egentlig en utrolig herlig dag! Kan bruke hele dagen på frustrerte fruer, spise godteri som er igjen fra helgen og slappe helt av.  Er så deilig og bare stå opp ta på meg joggebuksa og ikke tenke på og måtte sminke og fikse meg.Det er virkelig noe jeg trenger er så stresset for tiden. Å ha en dag hvor jeg ikke gjør noe som helst er godt for meg akuratt nå. Så dagens planer er vel egentlig ingen ting, haha. Får se om jeg møter Erle og Thea etter på, men akuratt nå skal jeg slappe av en goood stund til!♥Har også fått gjort innlevering i Mat&helse og skal øve til naturfagsprøve etter på så har fått gjort noe viktig i dag da, haha. Vi snakkes!

- Hva bruker du søndagene dine til?

- Mathilde♥

Dagen i går

Heei!

Ble ikke noe blogging i går, men var opptatt hele dagen. Rett etter skoeln dro jeg hjem pakket tingene mine og dro opp til Ovidia. Siden vi skulle fikse oss til Therese sin bursdag. Bursdagen var kjempe koselig en gjeng med masse herlige jenter ble mye latter og snakking. Etter bursdagen var jeg med Thea og Ovidia vi var bare ute med masse folk, haha.

I dag skal jeg møte Thea og ovidia og kanskje Karoline. Vet ikke hva vi skal gjøre, men vi finner sikkert på noe. Bilder fra i går:Vi snakkes!♥

- Hva syns du om bildene?

- Mathilde♥

 

Til byen med mammaHeei! Da drar jeg til byen med mamma. Skal se på nen sko osv.Beklager for haste innlegg, men ville bare blogge fort før jeg dro istedenfor og ikke blogge noe som helst, men vi snakkes!

- Mathilde♥

Søndags morgen

Heei!

Er så utrolig deilig og slappe å tenke på at jegikke  må opp sju i morgen for og dra på skolen. Føler egentlig ikke at det er ferie enda, men den følsen kommer nok i morgen. Til nå har jeg vel egentlig ikke gjort så mye. Har sett på frustrerte fruer, dusjet og spist. Nå skjenner jeg at jeg virkelig har lyst til å gjøre noe, haha.

Har veldig stor bloggelyst for tiden, men har virkelig ingen ting jeg kan blogge om, så hadde vært kjempe fint hvis dere hadde noen tips til meg, hva dere vil lese om osv.

Nå kommer Thea nart også drar vi til henne, skal sove der i natt. Vi blogges!♥

- Mathilde♥

Søndag

Heei!

Åh, helgen går så utrolig fort, heldigvis er det høstferie neste uke å jeg gleder meg utrolig mye. Skal jo bare være hjemme, men finner nok på noe uansett. Bare gleder meg til å kunne sove lenge og ha en hel uke med fri.

I dag er det som sagt søndag er det er jo egentlig en utrolig deilig dag og samtidig jævlig deprimerende. Elsker å bruke søndagen til å bare slappe av på, men i dag må jeg øve til RLE prøve og skrive norsk innlevering++ sykt stress!

Arkivbilde//

Jeg vet sminkevideoen er veeeldig forsinket, men skal prøve å få redigert den i dag så da kommer den enten i kveld eller i morgen. Men vi blogges!♥

Å foresten tusentakk for alle kommentarene i går, var så mange søte kommentarer kunne ikke la vær å smile! U made my day!♥

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Koselig lørdag

Heei!♥

Vet jeg ikke har blogget på to dager, men jeg glemmer bloggen også har jeg nesten ikke hatt tid, men er tilbake nå.

Dagen i dag startet med at jeg sløvet i noen timer på soffaen med frustrerte fruer, haha blir aldri lei. Så ryddet jeg litt på rommet og ordnet meg osv. Så kom Thea også dro vi til bogstadveien, vi har tittet litt i butikker osv. Så sykt mye fint i butikkene nå. Skulle virkelig ønske jeg hadde litt mer i lommeboka akuratt nå. Har hatt en veldig koselig ettermiddag og vi avsluttet med og sette oss på bit og drakk en sykt deilig kakao. Haha, jeg elsker virkelig kakao drikker ca en kopp hver dag. SUNN!


♥♥♥


Outfit kommer senere, vi blogges!♥

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits