Lok på jordal ;* xD

Heeeeeei bloggen <3 xDD

har ikke blogget in a while daa <3 men jeg beklager. mye skolearbeid xD :( men jeg overlever daa <33 hahah ellers er alt fint <3 idag var jeg på jordal med alle mine venner <3 xD det var gøy

add meg på gosupermodel <3 xD heter xDMaatmDx add meg da pus ;* hahahah

nå er det fredag friii <3 klokka 1800 er jeg på nrksuper <3 ;* med ovidia som er alexandra i mia :oo <3 haha xD du må se

så er det frii skal på fest i dag xD kjøpe masse burn <33 det blir gøy xD

men nå må jeg gå snakkes i morgen bloggen xDD kommenter og del bloggen <333 elsker alle mine lesere XDDDD

-Mathilde "Pus" Overrein.

 

Tilbake fra London

Hei!

Da har jeg kommet hjem fra London eller kom hjem i går, men da orket jeg rett og slett ikke å blogge. Har hatt noen fantastiske dager i London.  Vi kom jo lørdags morgen og dro hjem mandag kveld. Så var der ikke så veldig lenge, men vi har alikevel hatt en kjempe fin tur. Legger ut litt bilder osv i morgen også har jeg også laget en London video. Noe alle bloggerne gjør når de har vært i London, haha så den kommer vel i løpet av uka. Jeg skal også spille inn innkjøpsvideo til dere når jeg får tid satser på at jeg får det til den uka her. Hadde vel egntlig ikke så mye å si ville bare si i fra at jeg har kommet tilbake fra London. Så da får dere ha en fin kveld videre også snakkes vi i morgen!

- Hva har du gjort de siste dagene?

Dette funket ikke akkurat så bra
Hei! Valgte definetivt feil tidsspunkt å starte å blogge på. Har virkleig ikke tid den uka her. Mandag til tirsdag var jeg på klasse tur og hadde ikke muligheten til å blogge og siden jeg pusser opp rommet mitt har jeg ingen steder å ta bilder og jeg vet ikke hvor noen ting er. På lørdag reiser jeg til London og jeg kommer hjem natt til tirdag så blir ikke blogging da heller. Så når jeg først har tid til bloggen blir når jeg har kommet hjem fra London og da blir det bilder, videoblogg og innkjøpsvideo. Kan hende jeg klarer å komme med noen oppdateringer, men vil ikke love noe jeg ikke klarer å holde. Så da snakkes vi senere når jeg har kommet hjem fra London.

 

Tilbake?

 

Hei!

Haha, nå har det gått tre måneder siden sist jeg blogget og jeg merker jeg har glemt hvordan man starter ett innlegg og hvordan man blogger. Så ja hadde egentlig bestemt meg for å ha en bloggpause i to uker, maks en måned, men det ble hvis veldig mye lenger enn det. Men nå føler jeg meg klar til å begynne og blogge igjen og for å være ærlig har jeg faktisk savnet det litt. Jeg hadde ikke all verdens med lesere og ikke verdens beste blogg heller, men det var ett sted jeg kunne samle alle minnene mine og alle bildene mine og det er vel det jeg savner mest. Så ja da kan man vel si at jeg er tilbake. Jeg har ingen bloggplan, ingen bloggider bare masse med inspirasjon så jeg skal i hvertfall prøve å blogge i en uke uten å gå lei. 

Kommer innlegg senere med litt bilder og ting som har skjedd i det siste litt senere.

- Mathilde♥

Mi chicas

Heei! Åh, livet begynner endelig å bli bedre. Eller jeg er mye gladere hver dag nå en det jeg var før. Alt skyldes vel egentlig bare det at det har begynt å bli litt varmere, vi har fått sol og best av alt snøen har begynt å gå bort. Gleder meg helt sykt til jeg slipper og ta på meg vinterjakke hver gang jeg går ut døra. Alt blir liksom så utrolig mye bedre når det blir vår/sommer. Du får masse med blogglyst, bildene dine blir finere og man ser mye lysere på absolutt alt.

I dag har jeg vært med Ovidia og Therese etter skolen. Å vi har gjort lekser, snakker og selvfølgelig laget mat, eller vet ikke om jeg kan kalle smoothie og popcorn mat da.

Hadde med meg kamera på skolen siden jeg viste at jeg ikke kom til å dra hjem etter skolen og når jeg kommer hjem på kvelden da er det for mørkt og da blir det ikke fine bilder. Har også fått tatt outfit bilder så de kommer senere. 

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Back to normal

Heei! Da var vinterferien over og i dag måtte vi tilbake på skolen. Skal prøve og ikke få dette til og bli et sykt klage innlegg. Haha noe det sikkert kommer til å ende opp med å bli uansett, men når man har gym i førstetime første dagen etter vinterferien og du nesten ikke har sovet noe som helst. Er du sykt lite keen på og gymme, men selv om jeg hater at vi har gym så tidlig på mandager og det vanligvis pleier og ødelegge en hel dag. Har dette faktisk vært en bra dag. Fikk skikkelig vårstemning når jeg våknet og solen har skint i hele dag og det gjør virkelig noe med humøret. Jeg og Julia var ute og tok noen bilder i går og det er jeg veldig glad for fordi i dag har jeg dårlig sminke dag og hår dag. Haha gud så sykt fjortis jeg høres ut nå, men haha det er mørkt nå uansett så bildene hadde ikke blitt noe fine. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder og bort forklare meg når den egentlige grunnen er at jeg føler at jeg var sykt stygg i dag.

I dag skal jeg ta en tidlig kveld og håpe at jeg får sove litt mer i natt. Vi snakkes senere da!

- Startet du på skolen i dag?

- Mathilde♥

Allting blir mycket finare på svenska

Heei! Haha må si jeg er veldig kreativ når det kommer til overskrifter, men det høres mye bedre ut det en om jeg hadde skrevet allting blir så mye finere på svensk. Ja nok om meg og svensk. Eller hele bloggen handler jo om meg da, men skal slutte å snakke om svensk.

Kom hjem fra skolen for rundt to timer siden og til nå har jeg spist, gjort lekser og sett på Gosspi Girl og snart skal jeg på komf kurs, veldig spennende og innholdsrik dag for å si det sånn. Har ikke skjedd så veldig mye på skolen heller hadde en matte prøve som ikke gikk så veldig bra også var vi på sånn konsert greie og det hørte vi en man som stod og skrek samisk eller noe sånt i en time som sikkert gjorde sånn at halve salen fikk vondt i hode.En ting som virkelig er irriterende med å blogge er at du ikke kan komme hjem fra skolen sette opp håret i dott og ta på deg koseklær du må liksom ta bilder til bloggen, eller du må ikke men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Haha, men nå skal jeg snart dra også får vi snakkes senere! Har en RLE prøve jeg må pugge til så får se om jeg får til ett innlegg til.

TYPISK MEG

Heei! Ble litt dårlig oppdatering både i går og i dag, men er ikke alltid jeg har humøret eller overskuddet til å blogge så da blir det sånn noen ganger. Skal prøve å skjerpe meg. I dag våknet jeg opp til tidens største mindfuck og viste ikke hvor jeg var, hvor mye klokka var eller hvilken dag det var. Det er faktisk en utrolig ekkel følelse de få sekundene det varer og utrolig skuffende når man tror det er lørdag og finner ut at det er tirsdag.

I dag var det vinteraktivitets dag på skolen hvor man kunne velge mellom forskjellige aktiviteter blant annet Slalåm og langrenn og siden jeg hverken klarer å gå eller forstå hvordan langrenn fungerer valgte jeg slalåm. Haha og som alltid klarer ett eller annet å skje med meg så i dag klarte jeg å miste skien min når jeg satt i stolheisen. Ikke at det var så utrolig stressende for meg siden jeg fikk mine to gode venner Thea og Ovidia til å hente den for meg. Haha, hva skulle jeg gjort uten dere?Nå sitter jeg i senga og gjør det jeg alltid gjør på denne tiden av døgnet. Jeg spiser mat og ser Gossip Girl, haha helt sykt hvor standar dette her har blitt. 

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Pictures from yesterday

Heei! Ble ikke så mange bilder, men det ble i hvertfall noen.  Hadde i hvertfall en utrolig koselig kveld er utrolig lenge siden vi har gjort noe sånt. Nå skal jeg snart dra til byen med Erle, Ovidia og Thea jeg skal ikke ha noe spesielt, men ja ender vel alltid opp med noe uansett. Vi snakkes!

- Hva suns du om bildene?

- Mathilde♥

Mitt interessange liv som syk

Heei! Er hjemme fra skolen i dag fordi jeg er syk. Fikk nesten ikke sove i natt fordi jeg hadde syke magekramper (u girls will understand) og det ble ikke noe bedre når jeg våknet heller. Så jeg ble bare hjemme fra skolen i dag og håper jeg slipper og føle meg like ille i morgen. Så dagen i dag har ikke bestått av så veldig mye har slappet av, sett på Gossip Girl og spist mat. Det normale man pleier å gjøre når man er syk rettere sagt. Så er ikke akkurat noe spennende som har skjedd og det eneste selskapet jeg har fått i dag er fra den mildt sagt feite katta mi. Ikke at det akkurat er så veldig spennende for dere det heller. Nå skal jeg se mye mer på gossip girl, slappe mye mer av og spise mere mat, haha så får vi heller snakkes senere. 


Dagens outfitXD

Bildet ble kanskje litt for glitrete, men jeg er syk og jeg kjeder så det går bra.

- Noen der ute som har litt mer  interessant liv en meg?

- Mathilde♥

Nothing like us

Heei! Nå er Thea, Ovidia, Therese og Erle hos meg, vi har laget mat og snart skal vi på komf kurs. Siden vi ikke vil gå på komf kurs med noen vi kjenner er det ganske langt unna  eller ikke veldig da, men ingen av oss har vært der før, og da bruker vi sikkert litt tid på å finne fram.  Har ikke akkurat så veldig mye å komme med, skjer jo ikke akkurat så veldig mye. Har jo bare vært på skolen. Ikke at det akkurat skjer så mye mer ellers heller da, men er jo vinter og da er det ikke så veldig mye å gjøre.

 
Men nå skal vi snart dra, kommer ett innlegg når jeg har kommet hjem igjen så satser på at det er mye mer interessant en dette. Vi snakkes senere da!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Just my boring life

Heei!

Nok ett innlegg om mitt ganske så uinteressange liv. Det er vinter, det er kaldt og du har null motivasjon. Jeg har lyst til og våkne til ett lyst rom, ta på meg shorts og ha noe og glede meg til! For akkurat nå er livet mitt så sykt deprimerende. Eller har jo så klart det gøy, men er så utrolig mye mindre å gjøre nå som det er vinter. I dag sluttet vi tidlig på skolen og jeg har ikke ord for hvor herlig det er å bare ha tre timer på skolen kan virkelig forandre en hel dag. Har ikke gjort så veldig mye i dag vært litt med venner og sånn ikke akkurat så veldig spennende det heller.   Til helga da skal jeg prøve å få blogget bedre og på søndag  satser jeg på og få forhåndskrive noen innlegg til uka så jeg har litt variasjon i bloggingen min. For akkurat nå er den så utrolig dårlig. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

MysigtHeei!

Dere kan vel gjette hva jeg gjør nå? Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, jeg har skjert opp frukt med vaniljekesam, jeg har tent masse lys og skal sette meg ned og se Gossip Girl.  Standar Mathilde, standar. Føler jeg alltid skriver innlegg hvor jeg ser på Gossip Girl. Haha, jeg må nesten se det hver dag har blitt helt hekta.  I morgen slutter vi 11:50 kan ikke huske sist gang vi sluttet så tidlig. Så etter skolen skal jeg og Thea bli ferdig med prosjektet som egentlig skal framføres i morgen, men vi fikk ikke fikset det vi skulle fikse i dag. Så satser på at læreren min sier at det er greit selv om sannsynligheten for det er ganske liten. Dette ble nok ett innlegg om mat og Gossip Girl så si det enste interessange i livet mitt fortiden. Haha, ok nå hørtes jeg ut som verdens største taper. Tror vi avslutter innlegget her siden dette kan umulig være interessant  for dere også får vi snakkes i morgen!

- Hva gjør du nå?

- Mathilde♥

Unblogged picturesHeei! Tok disse bildene forrige uke og siden jeg ikke fikk postet de da og jeg ikke har noe spesielt lyst til og ta bilder av meg selv tenkte jeg at jeg kunne poste de nå.  I dag skal jeg gjøre lekser, lage presentasjon som skal framføres i morgen og starte på en innlevering som skal leveres på fredag. Så tror ikke jeg får så mye mer tid en dette til og blogge på vi får se hva jeg får tid til. Men hvis ikke jeg får blogget mer så ønsker jeg dere en fantastisk dag videre!♥

- Mathilde♥ 

Bloggpause

 


Heei! Tar meg bloggpause i dag kanskje litt sent å si nå, men har det ikke helt greit for tiden og i dag har jeg rett og slett ikke overskudd til og blogge. Satser på at jeg kommer tilbake i morgen hvis jeg ikke velger og ta en pause hele helgen. Vi får se, men vi snakkes!

- Mathilde♥

Er det mulig?

Heei!

Tror nok dette blir det enste innlegget i dag. Skal først på sånn samling på en måte med alle i klassen+foreldrene deres og da skal vi framføre prosjektet vi har jobbet med. Og herre gud er dere klar over hva jeg klarte? Alt det jeg jobbet masse med i går ble plutselig helt borte når jeg kom på skolen i dag. Så jeg dro hjem for og sjekke om jeg hadde lastet opp feil og det hadde jeg så klart ikke gjort så jeg måtte skrive alt på nytt. Utrolig irriterende og frustrerende på samme tid, men det ordnet seg til slutt da. Etter vi har framført er det trinnfest, haha høres utrolig kjedelig ut, men haha blir sikkert koselig.Så fotogen jeg skulle være i dag da.Nå sitter jeg og ser på Gossip Girl og slapper av, men nå må jeg gå og få i meg litt mat er så sykt sulten, haha vi snakkes!

 - Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

SOV GODT OG DRØM SØTTHeei!

 

 Da har jeg satt på natta lista på spotify og skal snart til å legge meg. Er så sliten nå og så utrolig umotivert til alt så jeg gruer meg allerede til og stå opp i morra. Er mildt sagt helt jævelig å stå opp når det er så utrolig kaldt og mørkt. Denne uka har vi som sagt prosjekt uke og min gruppe skal snakke om kropps ideal noe jeg faktisk syns er et veldig viktig tema og noe som også er ganske mye og snakke om så jeg er vel egentlig ganske ferdig. Og før dere tror at jeg har brukt hele tiden min på dette prosjektet vil jeg bare si at det skal framføres for foreldrene i morgen kveld og da er det ganske greit og være ferdig.  Så derfor har jeg ikke blogget før nå siden jeg har brukt hele kvelden min på det.  Nå skal jeg snart legge meg så da håper jeg alle dere sover godt og drømmer søtt. Så snakkes vi i morgen!♥ 

Nattaaa♥

- Mathilde♥

Vinterdepresjon

Heei!

Da er det torsdag som vil si at det er fredag i morgen uka har egentlig gått sykt fort bortsett fra dagen i dag. Det må ha vært verdens lengste skoledag herre gud trodde den aldri skulle ta slutt. Haha kanskje en liten overdrivelse, men dagen gikk sykt sakte. Etter skolen var jeg med Thea, Erle og Daniel vi gjorde vel ikke så mye er heller ikke så myeå gjøre for tiden. Ååå jeg vil ha sommer, lyse lange dager og feriee. Vinteren er seriøst så lang og trist og det er seriøst helt forferdelig.  Jeg får alltid en liten vinterdepresjon når det er så mørkt og kaldt.Har fått tatt noen bilder til bloggen da siden hadde med meg kameraet på skolen. Så tror jeg legger ut outfit etter på selv om det ikke akkurat er noe spesielt, men er jo i hvertfall litt variasjon i bloggingen da.Nå skal jeg slappe av, spise gjøre lekser og ser på serier, haha standar hver enste kveld. Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

90210

Heei!

Beklager for sen oppdatering, men har ikke hatt tid før nå. Skjer egentlig ikke så mye for tiden, men jeg er så si alltid med noen etter skolen og da kommer jeg som regel litt senere hjem og ta tar det litt tid før jeg får blogget. Men jeg   gidder ikke legge bort hele det sosiale livet mitt bare for bloggen, men jeg skal prøve så godt jeg kan og når jeg har tid skal jeg få forhåndskrevet noen innlegg til dere så det blir litt mer variasjon. Akkurat nå har jeg tent stearinlys og slukket lyset og nå sitter jeg og spiser og ser på 90210. Jeg må alltid se på serier før jeg legger meg, haha eller har vært sånn veldig i det siste da.

 Nå skal jeg se noen episoder til før jeg tar kvelden. Har som mål å legge meg tidlig hver kveld denne uken og hittil går det ganske greit hater og være trøtt hele dagen og om vinteren blir jeg ekstra sliten og trøtt og da trenger jeg mye mer søvn. Men vi snakkes senere!

 - Mathilde♥

Turist i egen by

Heei!

Ble sen oppdatering i dag men har vært i byen i flere timer og kom hjem for ca en time siden og jeg måtte spise og gjøre lekser først. Dette har faktisk vært en utrolig bra dag og det er mandag og mandag er aldri en bra dag. Jeg hadde bare en time på skolen også dro jeg til byen og shoppet osv. Men herregud er det mulig og bli mer turist i sin egen by? Tro vi brukte over en time for og finne en butikk og det bare fordi vi tok verdens største omvei, haha. Har i hvertfall hatt en super dag og jeg tok faktisk med meg kameraet på skolen i dag siden jeg viste jeg ikke skulle være hjemme etter skolen også ville jeg ha noen fine bilder til bloggen. Er faktisk veldig smart siden jeg nesten aldri er hjemme etter skolen.

 Se så fine portrettbilder det ble ute, haha elsker virkelig den nye linsa mi. Nå skal jeg dusje, skifte på senga og legge meg under dyna og se noen episoder av Gossip Girl før jeg tar kvelden. Skal prøve og legge meg tidlig hver dag denne uken, hater virkelig og gå rundt og være trøtt. Vi snakkes!

- Hvordan har din mandag vært?

- Mathilde♥

Back to normal

Heei!

Da var første dag på skolen overstått og det var jævelig as always.  Sov vel rundt fire-fem timer i natt og jeg må sove mye mer en det for at jeg skal kunne være utvilt. Så skoledagen i dag gikk utrolig sakte siden jeg var så utrolig trøtt. Så dro rett hjem etter skolen for og slappe av og det er faktisk det enste jeg har gjort i dag så er ikke så mye å fortelle akkurat.

 Når det kommer til videobloggen så tror jeg ikke den kommer før i morgen. Movie maker har ikke ville funket i hele dag så jeg har måtte laste den ned og fikse alt på nytt. Det er en nyttårsaften sminkevideo, men det gjør vel ikke så mye m den kommer litt senere? Jeg har seriøst brukt sikkert til sammen tre timer på og redigere den+ timene jeg har prøvd og fått den til å funke så jeg publiserer den uansett, haha.- Startet du på skolen i dag?

- Mathilde♥

New years eve

Hei og godt nytt år!

Ja da var vi endelig i 2013 og jeg håper virkelig dette blir ett bra år! Kvelden i går ble utrolig koselig og jeg avsluttet 2012 og startet 2013 med de mest fantastiske personene! Dagen i dag har egentlig bare blitt brukt til å sove og slappe av på og jeg og Thea går fortsatt i pysj og det har jeg tenkt til å gjøre til jeg er nødt til og legge meg. Vi starter nemlig på skolen i morgen og jeg misunner virkelig dere som har lengere ferie. Skjønner vikke hvorfor vi må på skolen andre nyttårsdag når alle kommer til og møte om trøtte uansett siden man legger seg jo ikke akkurat tidlig på nyttårsaften heller. Men nok klaging må jo på skolen uansett, her er noen bilder fra i går:


Meg og Erle

Erle og ja vet det ser ut som hun er naken, men hun er ikke det.Erlem Daniel og meg

Erle, Daniel og Thea

Thea, Meg og Erle

Erle, Daniel, meg og Thea

Det bilde der tok jeg i mens jeg løp. Fordi en sånn "rakettboks" falt og begynte og snurre rundt så det kom raketter ut i alle retninger. Så vi løp og gjemte oss bak en bil fordi vi holdt på og bli truffet, eller vi trodde kanskje vi holdt på og bli truffet. Men det var faktisk utrolig skummelt, haha.De er så søte♥

Vet ikke helt om videobloggen kommer i dag fordi det har skjedd noe med movie maker, men håper jeg får det til. Hvis ikke kommer den i morgen!

- Hadde du en fin kveld i går?

- Mathilde♥

Byen

Heei!

Drar til byen start med Ovidia for å shoppe litt. Håper virkelig jeg finner noe fint, er så lei av alt jeg har nå. Haha luksus problem her ja, men det er seriøst lykke g komme hjem med nye klær.  Har ikke så veldig mye og komme med nå logget vel egentlig bare for og si at jeg skulle til byen. 


Skal blogge bedre til dere når jeg kommer hjem. Vi snakkes!

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

 


Edit: Kom hjem fra byen nå, glemte og poste innlegget.


1.Juledag

Heei!

1. Juledag er alltid en dag hvor jeg bare er hjemme og slapper av og spiser masse mat, godteri og ser på julefilmer. Så det er akkurat det jeg har gjort i dag også. Er vel nesten bare det jeg gjør heleromjulen, haha nå fikk sikkert alle ett utrolig stygt og ufreshtbilde av meg i sofaen med masse mat og godteri. Eller om dere ikke fikk det i stad har dere det i hvertfall nå. Men juleferien og i hvertfall romjulen er jo en tid hvor man skal kose seg og slappe av. Jeg har også spilt inn videoblogg til dere om julegavene mine som kommer i morgen en gang.


Nå skal jeg kose meg enda mer og nyte at vi har ferie så snakkes vi sikkert senere. 

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

JULAFTEN 2012

Heei!

Hadde en utrolig koselig julaften i går. Kan ikke se noe som burde vert bedre. Så klart var det trist og ikke feire jul med moffa og det var litt rart og lese opp merkelapper der det stod "til mormor" og ikke "til mormor og moffa". Men han har det mye bedre der han er nå.

Føler meg faktisk utrolig bortskjemt når det kommer til julegaver i år. Fikk så si alt jeg ønsket meg og jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg fikk.  Tror jeg spiller inn videoblogg der jeg viser julegavene mine etter på. Her er noen bilder fra kvelden:

 


Julenissen, hahaMeg, mamma mormor

Gaven mamma fikk av pappa♥

Gårsdagens outfit: Kjolen er fra en butikk i snadvika husker ikke vilken, men merket er X COMPANY.

I dag skal jeg bare være hjemme se julefilmer, spise godteri og kose meg med familien. Vi snakkes!

- Hadde du en fin kveld i går?

- Mathilde♥

GOD JUL

Heei! Jeg ville bare komme innom for å ønske alle dere en fantastisk julefeiring med både venner og familie! Jeg har så langt hatt en fantastisk kveld. Nå skal vi snart begynne og pakke opp gaver også snakkes vi i morgen! Kos dere♥

- Mathilde♥

Tre nøtter til askepott
Heei!

Da er endelig julaften her! Dagen vi alle har ventet på. Jeg pleier alltid å stå opp ekstra tidlig hver eneste julaften fr og få med meg alt av julefilmer osv. som går på tv. Så jeg og broren min stod opp takk med oss dyner osv. ut i stua for og se på tv. Her sitter vi fortsatt og nå sitter vi g ser tre nøtter til askepott. Det er seriøst ikke julaften uten tre nøtter til askepott får så julestemning!

Jeg vet ikke om det blir mer blogging i dag. Siden jeg ikke skal feire jul hjemme og da har jeg jo bare Iphonen og da kan det jo kanskje bli ett mobilinlegg vi får se. Hvis ikke jeg får blogget mer ønsker jeg alle dere der ute en fantastisk jul! Vi snakkes!

-          - Pleier du og se tre nøtter til askepott?

-        -   Mathilde♥

 

JULEFERIE

 

Heei!

Utrolig sløv blogger jeg har vært den siste tiden, men har vært veldig forkjøla de siste dagene og da har jeg vart så trøtt når jeg har kommet hjem har jeg bare har ligget på sofaen. Er egentlig ikke noe bra unnskyldning, men har rett og slett ikke hatt overskudd til det.


Men over til noe annet, vi fikk jule ferie i dag. Åh, er så utrolig deilig og tenke på. Sove lenge, kose seg, spise masse godteri og julaften. Gleder meg masse til å kose meg med familie og venner framover. Etter skolen ble Thea med meg hjem og litt etter på kom Therese. Vi har vel egentlig bare slappet av og spist godteri osv.

Skal blogge mye bedre i juleferien og gleder meg masse, skal også få nytt design i dag eller i morgen noe jeg gleder meg veldig til. Er så lei av det jeg har nå. Er fortsatt forskjøla, så skal bare slappe av resten av kvelden, vi snakkes!

- Har du også fått juleferie i dag?

- Mathilde♥

 

Nok en dag på jobb overstått

Hei! Da var nok en dag på jobb overstått og jeg er like sliten i dag som jeg var igår. Dro rett hjem etter jobb og til nå har jeg dusjet bort den ekle barnehagelukten. Barnehager lukter seriøst dritt og nå sitter jeg i senga og spiser godteri og ser litt på tvserier osv. Tar livet helt med ro rettere sakt. Har også tent masse lys så hele rommet mitt er så koselig og det er like før jeg sovner. Haha skal prøve og ikke sovne fordi da får jeg ikke sove etter på, men det er utrolig vanskelig og holde seg våken nå.

Er ikke så veldig mye og fortelle fra dagen min akuratt, men her er noen bilder jeg fra nuet:

Vi snakkes!♥

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Utslitt
Heei! Ble helt forferdelige bilder, men orker ikke ta bra bilder+at jeg ser helt jævelig ut. Overdriver kanskje litt, men orker ikke ta "fine" bilder av meg selv når jeg er så sliten som jeg er nå.

Denne uka har vi arbeidsuke og i dag er det mandag som vil si dag 1 av arbeidsuka og jeg er utslitt allerede. Jobber i barnehage og seks timer med klengete barn over deg er utrolig slitsomt. Angrer egentlig på valget, men litt koselig er det da. Skal prøve og få til bedre blogging i morgen, men gidder ikke og "pynte" meg denne uka her så derfor vil de si ikke så utrolig fine bilder av meg denne uka, men skal prøve så godt jeg kan. Tror jeg drar rett hjem etter jobb i morgen så da får vi se om det ikke blir litt bedre blogging. Satser på det i hvertfall. Tror jeg snart må legge meg er så utrolig trøtt, men vi snakkes i morgen da!

- Har du hatt arbeidsuke?

- Mathilde♥

PERFEKT

Heei!

da var det endelig helg og det er alltid like godt. Er virkelig så lei av skolen så skulle helt hatt ferie i noen måneder nå. Vi har jo egentlig ikke skole neste uke siden da har vi jo arbeidsuke, Så det er så utrolig deilig og tenke på at vi egentlig bare en uke igjen før det er ferie.

Nå er jeg hos Thea og jeg skal sove her i natt. Det er også grunnen til at jeg blogger så sent fordi jeg ikke har prioritert det før nå. Noen bilder fra vår ganske perfekte kosekveld. Er så utrolig skjelden vi bare sitter og koser oss med godteri osv. Så det var utrolig deilig og ha en sånn kved for en gangs skyld.


Utrolig dårlig blogging i dag, meni morgen skal jeg prøve og få både outfit, bilder fra dagen++ så staser å en bra bloggdag i morgen! Vi snakkes!

-Hva har du gjort i kveld?

- Mathilde♥

 

6 desember

Heei!

Ble ikke blogging i går, haha fordi jeg tilbrakte tiden min på theater med klassen. Vi så Per Gynt, haha. Er vel ikke noe jeg ville se igjen og hele stykket var gentlig sykt rart. Det var en del sener som ikke var ment at man skulle le av, men de var rett og slett så utrolig rare at alle lo alikevel. Haha. Var sikkert ikke rart for alle de som så det, men haha.

Er så utrolig kaldt fortiden frysrer seriøst nesten hele tiden og å gå til skolen er helt forferdelig. Ok, overdriver sikkert litt, men det er veldig kaldt.  Etter skolen ble Thea med meg hjem en tur og med en gang vi kom inn døra tok jeg med meg kamera ut så jeg fikk ta noen bilder til dere mens lyset fortsatt var klart. Er så dumt at det blir mørkt så fort.
Virkelig det aller beste når det er så kaldt ute

Nå skal jeg øve til spansk tentamen(prøven) vi skal ha i morgen. Er virkelig ikke motivert til å verken øve eller lære spansk, haha skal ikke plage dere med problemene mine. Kommer outfit etter på så føld med. Vi snakkes!

- Er det kaldt der du bor?

- Mathilde♥

Svarthvitt

Heei!

Sen oppdatering i dag rett og slett fordi jeg ikke har orket og blogge før nå. Har utsatt det i hele dag.Er så trøtt og sliten for tiden og alt pga att det er så mørkt. Er kjempe koselig at det er mørkt også, men jeg blir bare helt sykt trøtt. Så med en gang jeg kom hjem fra skolen la jeg med ned i sofaen og halvsov i to timer.

Er heldigvis bare den uka her med "vanelig" skole fordi neste uke har vi arbeidsuke og uka etter der er siste uka før ferie og da er det ikke så mye skole. Så er så utrolig deilig å tenke på fordi jeg er helt sykt skolelei.
Vi snakkes!

- Er du trøtt for tiden?

- Mathilde♥

Tentamen

Heei!

Som dere sikkert skjønner hadde vi tentamen i dag og jeg elsker seriøst tentamen. Eller elsker og elsker er i hvertfall helt sykt mye bedere en vanelig skole og det eneste du gjør er og bruke to timer på selve oppgaven og resten av tiden spiser du haha. Mat er det aller beste med tentamen, hadde med meg såå mye mat. Ble ferdig med tentamen veldig tidlig også så det er jo utrolig deilig.

Når vi var fedrig med tentamen dro jeg og Ovidia hjem til meg og lagde grøt og så julefilm, så har julestemminig allerede nå jeg er jo bare 10 dager til desember. Gjør meg egentlig ingen ting elsker julen. Haha.


Dagens outfit

Maaat♥Ble litt lite...

Skal på trening senere, men vi snakkes etter det!

- Har du hatt tentamen enda?

- Mathilde♥

Smilee

Heei!

Tirsdag er alltid en så utrolig herlig dag. Vi starter sent så det vil si en time mer søvn og tid til og dusje og bruke laang tid på og fikse seg. Har også bare chille fag, eller vi hadde matte prøve i dag som ikke gikk sånn veldig bra. Haha, eller håper såklart det gikk bra.  Men følte egentlig at jeg ikke fikk til en dritt. 

Tirsdag er alltid lekse dag så jeg og Thea dro hjem til meg etter skolen, men så fant vi ut at vi bare hadde to lekser som er veldig enkle Så vi hadde ikke så veldig mye akuratt. Dette ble jo helt sykt uinteresaangt for dere, men haha. Skjer jo ikke akuratt så veldig mye for tiden.Vi snakkes!

- Hva har du gjort i dag?

- Mathilde♥

Tilbake i morgen


Åh, har så mange herlige bilder fra den dagen der

Heei! Da har jeg bestemt at jeg kommer tilbake med blogging i morgen, eller bestemt og bestemt. Føler meg i hvertfall klar til og starte med blogging i gjen og jeg har redigert videoblogg til dere som kommer i morgen. Så da kan dere glede dere til det også snakkes vi i morgen!

- Gleder du deg til videobloggen?

- Mathilde♥

Syk

Heei!

Dro på skolen til første time, men dor hjem når den var ferdig fordi jeg ikke følte meg bra. Både personlige grunner også hadde jeg vondt i magen og hodet. Så tror ikke jeg kommer til og blogge mer i dag vil heller fokusere på og slappe av og ta en pause fra internett i dag. Men jeg kommer tilbake i morgen. Så får dere kose dere masse i dag også snakkes vi i morgen!


Arkivbilde//

- Flere som er syke?

- Mathilde♥

IKEA

Heei!

Hørest vel ut som jeg har kjøpt veldig mye pga overskriften, men kjøpte fagtisk bare to ting. Ett duftlys og noen lys greier, haha se bilde under. Vi dro jo mest for og se siden jeg vil ha ny seng,teppe, speil osv. Vi får se hva det blir til. Håper så klart jeg får alt. Haha

Det er jo tirsdag og tirsdag skal jo være en bra dag men jeg har hatt så mye ulykke i dag, haha. Jeg skulle ha en sånn lykt på ikea, men den var utsolkt og de hadde lissom ti utstlling modeller. Men de kunne ikke gi meg en fordi de ikke fikk inn nye før i morgen, hallo det jo faen meg i morgen!! Kan dere ikke bare gi meg en. Så har jeg klar og brukt 400 kr på mobildata og det skjønner jeg ikke hvordan jeg har klart. Haha og det blir verre(egentlig ikke, men haha) jeg klarer og søle q-tips utover hele badet og når jeg skulle dusje falt dusjhodet på meg. Ja, Mathilde dette har virkelig vært en bra dag! Haha.


Noen bilder fra i dag og nen dager siden.....


Nå skal jeg snart ta kvelden, er så sliten. Bare jeg som blir mye fortere trøtt og sliten om vinteren?  Men vi snakkes i morgen!

- Flere som har hatt en dårlig dag?

- Mathilde♥

Braid

Heei!

Da var det tirsdag, haha som dere sikkert vet. Trenkte jo egentlig ikke og nevne det, men Jaja, greit for dere som ikke vite hvilken dag det var. Haha nei uff kleint. Vi snakker heller om noe annet. Tirsdager er alltid en bra dag for meg vi starter sent,skolen går fort og vi har M&H. Så alt med denne dagen er entlig bra og det gjør jeg at jeg er så utrolig glad. Å som jeg skriver i hvert enste inlegg hver eneste tirsdag så er jeg ferdig med alle leksene, haha kødder ikke nevner det alltid. 

Vi starter jo sent på tirsdager og da har jeg alltid litt for god tid så jeg benyttet muligheten til og ta bloggbilder. Siden det er jo lyst da i motsetting til når jeg kommer hjem fra skolen. Det er jo også veldig lurt fordi da blir jo bildene mye finere og lysere. Kanskje noen jeg skal starte med hver tirsdag? Vi får se.

Sliter med å få kameraet til og fokusere. Må vel snart kjøpe meg selvutløser. Snart skal jeg på elevsamtale/utvilkings samtale. Hater det, haha vet egentlig ikke hvorfor men liker ikke selve situasjonen. Etter det skal jeg på IKEA så vi blogges i kveld en gang.

- Hva skal du i dag?

- Mathilde♥

Midt i skole uka

Heei! Onsdag er alltid en dag hvor jeg er utrolig trøtt og sliten. Det er jo midt i skole uka og jeg føler det er så utrolig lenge til helg.  Heldigvis går tiden utrolieg fort og det er ikke lenge til det blir desember. Haha kommer til og blogge om hvor mye jeg gleder meg til desember i hvert enste innlegg framover. Neida skal prøve og ikke gjøre det, men jeg hører på julemusikk nå og har allerede fått julesteming så er nok litt vanskelig og begrense det.

Skal på trening i dag, men det er ikke før halv sju, tror ikke det blir blogging før det. Men kommer sikkert ett eller annet innlegg etter trening!Vi snakkes!

- Hva skal du i kveld?

- Mathilde♥

Litt tidlig kanskje

Heei!

Er så utrolig mye bedre humør nå enn det jeg var i går. Haha, var nok mest irritert fordi jeg hadde vondt i hodet. Men nå er alt bedre, haha. På skolen i dag disikerte vi griseøyne og fyfaen det var helt sykt ekkelt, haha, men jeg klarte fagtisk og gjøre det da. Haha, følte dere trenkte og vite det. Vi hadde også praktisk prøve i Mat&helse og tror det gikk sånn helt greit. Haha tror ikke dere har så utrolig stor interesse av skole dagen min da. 

I slutten av siste time i dag begynte det og snø helt sykt mye og når jeg gikk hjem fikk jeg jeg julefølse faktisk. Så med en gang jeg kom hjem satte jeg og Ovidia oss ned meg julemusikk og kakao, haha kanskje litt tidlig med julemusikk og julefølse? Men jeg elsker julen så for meg gjør det egentlig ingen ting.

Kommer outfit senere i kveld, vi snakkes!

- Har du snø?

- Mathilde♥

Hater mandager

Heei!

Ja  da er det ny uke med nye muligheter. Mandag er alltid og kommer alltid til å være en helt jævelig dag. Å i dag var helt lik som alle andre mandager jeg kommer til skolen drit trøtt i gymklær og ikka har noen motivasjon til og starte dagen med gym. Seriøst, hvem er så dum at man setter gym første time på en mandag? Man er jo alltid trøtt? Det er seriøst pain..

Det er vel nå jeg skal slutte og snakke om negative ting og gå over til det posetive, men det er ingen ting posetivt med denne dagen og på toppen av det hele har jeg vondt i hodet... Haha POSETIV!


Eneste posetive med hele dagen♥♥


Fake a smile, haha neida. Vi snakkes når jeg  er i litt bedre humør, men alle har jo en dårlig dag en gang i blant. Har vi ikke?

- Hvordan har din dag vært?

- Mathilde♥

FraværHeei!

Beklager for mye fravær, men har gjort så mye denne uka her og har rett og slett ikke hatt tid til bloggen. Men sånn er det noen uker er meg hektiske en andre, men jeg kommer tilbake i morgen ville bare si fra. Haha, vi snakkes!♥

Julestemining

Heei!

Haha, ja overskriften min er sann. Jeg gleder meg helt sykt til jul. Gleder meg egentlig mest til desember. Ikke mirsforså jeg elsker julaften, men jeg syns kanskje desember og alt ventingen er hakket bedre. Haha alle lyse,stemingen og pynten. Ah skjenner jeg får litt julestemingen av bildene under. Er heldigvis bare en måned igjen til desember og jeg gleder meg masse jeg og jentene har planlagt at denne desemberen(er det et ord) skal bli utrolig koselig! Vet ikke helt når det blir blogging  i morgen, men satser på i hvertfall ett innlegg!

- Gleder du deg til desember?

- Mathilde♥

Glad dag

Heei!

Ah, har vært så glad i dag . Eller er vel egentlig stort sett glad hele tiden, men i dag har vært en good dag. Haha, vet egentlig ikke hvorfor, men er bare noen dager hvor man våkner og bare har følsen av at dette blir en bra dag. Sikkert flere som skjenner seg igjen. 

Skoledagen i dag bare suste av gåre og etter skolen dor jeg hjem til kjendisen aka Ovidia. Vi bakte brownies og så på frustrerte fruer, haha standar da. Det begynte også og snø i dag, men det varte vel bare i ett minutt også stoppet det. Så ingenting la seg på bakken. Er egntlig glad for det er  ikke så gøy med snø for tidlig og i hvertfall ikke julesteminig . Det er rett og slett bare helt jævelig.

Nå skal jeg slappe helt av Mat&helse inleveringa er ferdig og det er fredag i morgen. Skal bli så utrolig godt med helg! Reiser på hytta i morgen rett etter skolen og kommer hjem ganske tidlig på lørdagen. Vi skal bare stenge den osv, men vi snakkes!

- Er du glad fortiden?

- Mathilde♥her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits