Bilder fra den siste tiden

Som jeg sa i går så skulle jeg lage ett innlegg om hva jeg har gjort den tiden jeg ikke blogget . Å det er først nå jeg merker at jeg ikke har blogget på evigheter . Det har skjedd så utrolig mye siden sist. Gidder ikke gå inn i detaljer på alt fordi da vil dette innlegget bli alt for langt , men kan i hvertfall ramse opp noen av de tingene som har skjedd siden sist. Det har vært skoleball,  bloggen har blitt 2 år, det har vært påskeferie hvor jeg var både på fjellet og tilbrakte noen herlige dager  med Thea. Hvor vi var noen dager på hytta mi og noen dager på hytta hennes . Jeg har konfirmert meg noe som var en utrolig,utrolig koselig dag. Jeg  var også på Justin Bieber konsert noe som kanskje har vært vårens høydepunkt. Det var virkelig helt fantastisk ord kan ikke beskrive hvor bra den dagen der var! Jeg har også tilbrakt utrolig mye tid sammen med vennene mine og fått masse nye minner med noen av verdens beste personer. De tre månedene her har virkelig vært helt fantastiske♥

Så ja dette var da en brøkdel av de tre månedene jeg har vært borte. Kan hende det kommer  ett innlegg senere med noen av konf bildene mine hvis dere er interessert i det.  

- Hva har du gjort den siste tiden?

Mitt år 2012

Heei!

Da nærmer vi oss slutten på ett år. For min del har dette året gått utrolig fort og dette året har virkelig forandret meg mye. Ikke bare utseendemessig, men jeg har også vokst mye som person. Hvis jeg skal beskrive dette året med tre ord ville de vært latter, glede og noen få tårer. Selv om disse tårene har vært triste. Vil jeg også tenke at alt skjer for en grunn og selv om alt virker trist der og da order det seg jo alltid til slutt.  

Men når alt kommer til alt har dette vært et helt fantastisk år og jeg har fått masse minner! Masse bra, men også noen dårlige, men jeg har lært av feilene mine og jeg satser på å gjøre mindre feil i 2013. Når jeg ser på bildene over så er hvert bilde fylt med masse minner som jeg aldri kommer til og glemme og jeg kan se til bake på 2012 med er STORT smil om munnen.  Å jeg gleder meg til og starte ett nytt år med nye minner og nye muligheter!

- Hvordan har ditt år vært?

- Mathilde♥her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits