TING ER IKKE ALLTID LIKE LETT

Heei! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte eller hva jeg skal si. Fordi hvert innlegg jeg skriver fortiden starter med en dårlig unnskyldning på hvorfor jeg ikke har blogget.  Eller unnskyldningen jeg snakker om på bloggen er dårlig, men den egentlige grunnen er vel ok nok til at jeg har tatt noen dager fri. Egentlig burde jeg tatt meg bloggfri i noen uker så det ikke var sånn her hele tiden, men jeg klarer ikke. Jeg elsker å blogge og selv om jeg ikke har verdens største antall med lesere syns jeg allikevel det er kjempe morsomt og noe jeg liker å bruke tid på.  Så framover vil jeg blogge de dagene jeg føler for det og de dagene jeg har overskudd til og sette opp kamerastativet, knipse bilder av meg selv og sette meg ned å skrive om mat og Gossip Girl.
Har egentlig planlagt blogging for hele uken har til og med en videoblogg på lager, men jeg har ikke orket å sette meg ned på pcen for å laste den opp eller ta bilder av meg selv. Har rett og slett ikke overskudd og denne uka har egentlig vært helt jævelig. Alle dagene har gått i surr og tankene jeg vanligvis tenker på en gang i blandt har nå vært i hodet mitt konstant hele uka.Gleder meg så sykt til å ta ferie nå og håper at etter vinterferien har jeg masse med blogglyst og overskudd.  Jeg staser på at jeg har overskudd til å blogge i morgen, eller jeg skal ha overskudd i morgen fordi da skal jeg feire bursdagen min og da får jeg sikkert slengt inn ett innlegg før gjestene kommer. Vi blogges vel i morgen.

- Mathilde♥

 

PRESSET OM Å FÅ DRØMMEKROPPEN

Hovedfokuset i innlegget går på hva jenter tenker på. Selv om mange gutter tenker/føler det samme.

Vi Jenter tenker veldig mye på hvordan vi MÅ se ut og dette er noe som så si en hver jente tenker på hver dag. Og om du så ikke tenker på det hver dag ser du det. Uansett om det bare er en reklame for undertøy ser du allikevel en dame med ren fin glatt hud, en fin brunfarge og en trent kropp.  Alle jenter har noe de vil forandre på ved kroppen sin noen har flere ting enn andre. Vi vil alle få den «perfekte» kroppen og i det siste har det vært sykt stort sunnhetspress på de fleste blogger. Det er ikke ett bevisst press som bloggerne velger å lage, men du blir allikevel påvirket til å være sunn. Så si alle bloggerne blogger om at de spiser sundt og trener.  Alle bloggerne skriver alltid hvis de har trent eller har spist spiser sundt, men får vi noen gang vite om de har spist sjokolade og bare ligget på sofaen hele dagen? Nei, det er fordi de velger og ikke skrive om alt det usunne de spiser og heller fokusere på det sunne. Så om du føler at hvis du spiser litt sjokolade så kan du ikke bli like sund og vakker som bloggeren er det feil. De viser bare det overfladiske av alt de spiser og trener.   De fleste jenter strever etter å oppnå idealkroppen eller den såkalte perfekte kroppen. Vi bruker masse penger på å være medlemmer på treningssenter og på proteinpulver så vi kan bygge muskler for og så oppnå en fin og fit kropp.  Idealkroppen i dag skal være veltrent, slank og samtidig skal du ha former. For mange er dette er uoppnåelig ideal og uansett hvor mye man trener er det svert få som blir 100 % fornøyd med kroppen sin. Så er det egentlig vits og streve og stresse for og oppnå en fin kropp til sommeren 2013? Jeg syns at alle burde føle seg vel med sin egen kropp så litt trening kan vel ikke skade. Men att kroppspresset er så stort at jenter ned i 13 årsalderen skal få drømmekroppen blir helt feil. Du er jo ikke ferdig i puberteten en gang så du kan ikke på noen som helst måte få drømmekroppen så tidlig.Så min konklusjon på dette er at du kan trene og spise sundt så lenge det ikke blir på feil måte. For hvis du trener og trener for å få drømmekroppen kan de til slutt bli helt feil. I hvertfall når du er i puberteten fordi da får jenter mer fett rund mage og lår og det er nesten umulig og trene bort. Så hvis ikke man får det bort blir man jo mer desperat fordi man ikke tror treningen funker og da kan man utvikle spiseforstyrrelser osv. Jeg er også opptatt av å trene og spise sund og vil også få en fin kropp, men det er så sykt at vi er så utrolig opptatt av det. Så tren for at du skal føle deg bra ikke fordi du skal få en fin kropp. Spis sundt fordi du det er bra for det ikke for å gå ned i vekt.  Det fins ingen fasit på hva som er perfekt så prøv heller og finne det perfekte i deg å jobb med å få det fram.

- Hva er din mening om dette?

- Mathilde♥

HVIL I FRED

Ja, hvordan starter man ett innlegg som dette her? Jeg velger skriver dette innlegg som om jeg skulle snakket med deg.

Kjære snille moffaen min. Du var en herlig person med en fantastisk personlighet og alltid et smil på lur. Det at du er borte har ikke helt synket inn på meg, men det som er helt sikkert er at du vil bli dypt savnet.  Jeg har så utrolig mange minner med deg. Minner jeg aldri vil glemme og selv om du er borte nå vil minnene om deg leve videre. Ditt fantastiske humør og levende personlighet er vel det jeg husker best. Hver gang jeg så deg lyste hele deg opp og du hadde ett utrolig smittende humør.  Jeg vil huske somrene på hytta, 17 mai minner fra da jeg var liten, og latteren din. Å som jeg kommer til og savne og høre deg le. Du var og er fortsatt en helt fantastisk person. Å det som er helt sikkert nå er at himmelen har fått en ny engel. Hvil i fred og får håpe du er en bedre plass nå.
Elsker deg♥


Kommer til og ta en pause fra bloggingen i noen dager. Håper dere forstår det også blogges vi snart i gjen.her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits