Video: My life

Heei! Dette er da en video med videoklipp fra flere måneder tilbake. Noen av klippene er faktisk fra sommerferien. Alle klippene i denne videoen viser vel en side av meg som jeg nesten aldri viser på bloggen. Eller side og side er vel i hvertfall klipp som viser litt mer av meg da.  

- Hva sysn du?

- Mathilde♥

Video: Best friends tag

Heei! Her er videoen jeg og Ovidia spilte inn på mandag som jeg har vært sykt sen med å legge ut, men bedre sent enn aldri da. Den er ikke akkurat så veldig spesiell, men er vel mest for at dere skal få vite litt mer om oss også er jo videoblogg alltid gøy å se på uansett hva den handler om

- Hva syns du?

- Mathilde♥

Video: Ting jeg hater/irriterer meg over

Heei! Da kommer en video over ting jeg hater/irriterer meg over. Å ja jeg virker sykt sur og jeg tar meg i håret en milion ganger, men når jeg nevner ting jeg irriterer meg over blir jeg såklart sur og det med at jeg tar meg i håret er bare en dårlig vane. Tror jeg burde starte med å ha håret oppsatt hver gang jeg lager videoblogg. 

- Enig i noe?

- Mathilde♥

Video: Hverdagssminke

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!!

- Hva syns du?

- Mathilde♥

Video: Watch me get ready for new years eve

- Hva syns du?

- Mathilde♥

JULEGAVER 2012

Snakket litt lavt og lyset ble utrolig dårlig, men dere ser jo hva jeg fikk og det er jo det viktigste.

- Hva fikk du til jul?

- Mathilde♥

Video: svar på spørsmålsrunden

Heei!

Her er svarene på spørsmålsrunden. Haha den ble veldig lang og jeg ser helt sykt sur ut, men haha.

- Hva syns du?

- Mathilde♥

Video: Oktober 2012

Heei!

Da Har jeg satt sammen noen klipp fra Oktober og jeg  har kanskje tenkt og gjøre dette hver måned. Hvis det hadde vært noe? Jeg hadde syns det hadde vært gøy i hvertfall! 

- Hva syns du?

- Mathilde♥

Videoblogg: Rommet mitt

Heei! Fant først ut etter at jeg var ferdig med og redigere den osv at den egentlig var helt utrolig dårlig. Haha, så vurderte faktisk og lage ny, men jeg gidder ikke. Så kos dere med en halv dårlig video av rommet mitt: 

- Hva syns du?

- Mathilde♥

Dagens innkjøp

Heei!♥

Åh, det er så herlig meg høstferie. Skal virkelig nyte denn uka max. Var på storo senteret i stad og videoen er kanskje utrolig kort og uinteressang, men ville variere bloggingen litt så lagde en videoblogg i steden for. Jeg syns at videoblogger er innteressange uansett hva de handler om ,så håper dere syns det samme! 

Vi snakkes!♥

- Hva syns du?

- Mathilde♥

Sminkevideo

Heei! 

Sorry for at det tok lang tid, men movie maker klikka, men har fått lastet den opp nå. Dette er ikke sån jeg sminker med tilvanelig, men i helgene og ganger jeg vil føle meg litt extra fin. Håper dere liker den!

 Haha, startbildet var jo bare helt fantastisk. Er en del ting jeg kunne gjort bedre, men dette er den aller første sminkevideoen jeg spiller inn så ja. Men vi snakkes!♥

- Hva syns du?

- Mathilde♥her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits